Antena 3 CNN Actualitate Declarația cu care Prințul William i-a șocat pe toți. Ce a spus despre uciderea animalelor în scopuri comerciale

Declarația cu care Prințul William i-a șocat pe toți. Ce a spus despre uciderea animalelor în scopuri comerciale

Declarația cu care Prințul William i-a șocat pe toți. Ce a spus despre uciderea animalelor în scopuri comerciale
Sursa foto: Foto: Agerpres/AP
16 Mar 2016   •   19:08

Prințul William i-a înfuriat pe iubitorii de animale prin declarațiile făcute într-un interviu în care afirma că vânătoarea în scop recreativ-comercial este justificată, scrie The Independent.

”Este loc pentru vânătoarea comercială în Africa așa cum există în întreaga lume. Nu e un lucru agreat de toată lumea, însă argumentul pentru o vânătoare comercială reglementată și controlată în mod corespunzător este acela că banii care vin din împușcarea unui animal bolnav merg se întorc în protejarea celorlalte specii”, a spus Ducele de Cambridge, moștenitor al tronului Marii Britanii, într-un interviu pentru ITV News.

Reprezentanții organizației Lion Aid au reacționat și și-au exprimat tristețea față de declarațiile prințului William.

”Sunt foarte trist să aud Prințul William afirmă că este loc pentru vânătoarea comercială în Africa așa cum există în întreaga lume. Cu mai puțin de 15.000 de lei sălbatici în Africa, nu mai există nici un loc pentru vânătoare de lei în scopuri comerciale”, a spus directorul organizației, dr. Pieter Kat.

×
Subiecte în articol: printul William
Parteneri
Românii pentru care se reduce vârsta de pensionare
x close