Antena 3 Actualitate Declarația șocantă făcută de un cunoscut medic român, după moartea lui Răzvan Ciobanu

Declarația șocantă făcută de un cunoscut medic român, după moartea lui Răzvan Ciobanu

30 Apr 2019   •   12:52
Declarația șocantă făcută de un cunoscut medic român, după moartea lui Răzvan Ciobanu
Sursa foto: Foto: Facebook

Odată cu moartea creatorului de modă Răzvan Ciobanu, pe rețelele de socializare a apărut un val de ură în care orientarea sexuală a creatorului a fost aprig criticată. 

Cunoscutul medic Vasi Rădulescu a condamnat tendinţa de a considera moartea unui om ca fiind „meritată“. 

„Îmi doresc o ţară cu oameni care nu mai judecă atât de uşor o moarte şi n-o mai consideră „meritată” prin prisma orientării sexuale.   Îmi doresc o ţară cu o biserică ce acceptă să-i facă slujbă şi unui homosexual, că parcă Dumnezeu ne iubea pe toţi.   Îmi doresc o ţară cu oameni care nu se mai urăsc atât de mult între ei.   Îmi doresc o ţară cu oameni care ar face bine să lase naibii râca şi să facă ceva frumos şi util pentru ei şi pentru ceilalţi.   Îmi doresc o ţară cu oameni mai educaţi, că multe bube de aici pornesc.   Îmi doresc o ţară cu oameni care nu-i mai blesteamă pe cei de la Colectiv şi nu-i mai consideră satanişti ce meritau să moară.   Îmi doresc o ţară cu oameni care preţuiesc iubirea în toate formele ei şi-şi văd liniştiţi de umbra proprie, fără referendumuri stupide, ură, înjurături, etichete.   Îmi doresc o ţară pe care mi-ar plăcea să o găsesc aici, nu în altă parte.   Dar eu sunt doar un naiv care îşi doreşte o ţară. O ţară adevărată, nu o adunătură de oameni care-şi scot ochii unul altuia, chiar în pline sărbători pascale, după ce ieri cu siguranţă au trimis mesaje cu fericire, iubire, lumină, bunătate şi alte atribute care sunt, pentru ei, doar înşiruiri anoste de litere...“, scrie medicul. 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close