Antena 3 CNN Actualitate Declarația de avere a presupusei amante a lui Ioan Crișan, afaceristul ucis în explozia de la Arad

Declarația de avere a presupusei amante a lui Ioan Crișan, afaceristul ucis în explozia de la Arad

Presupusa amanta a lui Ioan Crișan, bărbatul ucis în explozia de la Arad, ocupa funcția de consilier local în comuna Iratosu.

Declarația de avere a presupusei amante a lui Ioan Crișan, afaceristul ucis în explozia de la Arad
de Georgiana Adam    |    02 Iun 2021   •   15:51

Totodată, Aurora Ardelean este contabil și director executiv în firmele omului de afaceri. Mașina lui Ioan Crișan era trecută pe numele surorii presupusei amante.

Ea ar fi fost și cea care discuta despre chestiunile de transport, privitoare la firma pe care Ioan Crișan o avea. În declarația acesteia de avere apar și detalii cu privire la împrumutul pe care îl acordă, fiind vorba despre sume mari de bani.

Totodată, pe numele surorii femeii, Ioan Crișan își trecuse și mașina. Presupusa partenera lui Ioan Crișan este audiată în dosarul crimei de la Arad, când afaceristul a murit ars de viu, în autoturismul care a explodat în parcarea unui supermarket.

Potrivit declarației de avere din 2020, Aurora Ardelean avea pe numele ei trei apartamente, dobândite prin cumpărare și o casă de locuit, primită sub formă de donație, în 2013.

Cine era presupusa amantă a afaceristului ucis la Arad

În ceea ce privește amanta afaceristului, ar fi vorba chiar despre contabila firmei acestuia. Femeia a fost audiată în fața organelor de cercetare penală și ar fi recunoscut deja această idilă.

Aurora Ardelean, în vârstă de 53 de ani, este și consilier local în comuna Iratosu, dar ocupă și funcția de director executiv la firma lui Ioan Crișan. Mai mult decât atât, autovehicul afaceristului era trecut chiar pe numele surorii Aurorei.

Ioan Crişan , bărbatul mort după ce autoturismul lui a explodat, era un prosper om de afaceri. A stat 25 de ani la primul sau job: electronist la Aeroportul din Arad, pentru ca mai apoi să se orienteze către transporturi.

Pasionat de pescuit, Crişan a decis să investească în peşti aşa că a înfiinţat firma Crimatex, prima crescatorie de somn african din ţară. A cumpărat o fostă topitorie de cânepă la Iratoşu, la 7 kilometri de Arad și a amenajat aici 22 de bazine, unde a început să crească somni africani care ajung si la 15 kilograme.

Ulterior, afaceristul a investit și într-o unitate de procesare a cărnii, pentru a produce mezeluri din pește. Anul trecut a adus în ţară şi doi crocodili, pe care voia sa-i crească pentru carne. Pandemia i-a dat, însă, planurile peste cap. Deşi afacerile păreau că îi merg bine, Crişan a avut procese cu două firme de asigurări, diferiți creditori și chiar cu firma de salubritate.

×
Parteneri
Data la care vom călători fără vize în America
x close