Antena 3 CNN Actualitate Declarație-bombă făcută sub jurământ de Victor Ponta: „Kovesi mi-a spus că îl iubește pe Ghiță”

Declarație-bombă făcută sub jurământ de Victor Ponta: „Kovesi mi-a spus că îl iubește pe Ghiță”

Declarație-bombă făcută sub jurământ de Victor Ponta: „Kovesi mi-a spus că îl iubește pe Ghiță”
16 Mai 2019   •   21:06

Mihai Gâdea a prezentat în emisiunea Sinteza Zilei o bombă uriașă de presă. Este vorba de declarația făcută sub jurământ de fostul premier Victor Ponta. „O declarație șocantă, explicită și scandaloasă”, susține realizatorul.

Din decizia de casație a Înaltei Curți de Casație și Justiție în Dosarul Laurei Codruța Kovesi în care se cerea control judiciar pe 3 aprilie 2019, Victor Ponta a relatat în fața procurorilor de la Secția de investigare a infracțiunilor din justiție că „inculpata Laura Codruța Kovesi se manifesta extrem de apropiată relație cu denunțătorul Sebastian Ghiță, astfel încât cu prilejul unei vizite private, Kovesi i s-a adresat: „Știe că îl iubește, dar dacă îl mai prind că vorbește cu aia (Elena Udrea) o să-l arestez și pe el, așa cum o să arestez și pe ea”.

Citiți și Sebastian Ghiță, despre declarația de amor a lui Kovesi: „Nu am avut nicio relație cu Kovesi sau Udrea”

Documentul este mai amplu și devastator.

„Declarația este importantă pentru că arată pe cineva care nu acționa după lege, ci după sentimente și mai ales resentimente”, mai spune Mihai Gâdea.

Citiți și Elena Udrea, declarații în direct din Costa Rica despre Kovesi: „Nu poți să stai la mâna unei femei plină de gelozii, care e în stare să te trimită în pușcărie pentru că îl iubea ea pe Ghiță”

×
Subiecte în articol: Sinteza Zilei
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close