Antena 3 CNN Actualitate Mama tânărului înjunghiat în Vitan, declarație în exclusivitate: ”Era pregătit! A fost premeditat!”

Mama tânărului înjunghiat în Vitan, declarație în exclusivitate: ”Era pregătit! A fost premeditat!”

Avem în exclusivitate declaraţia mamei tânărului care a murit după ce a fost înjunghiat în Vitan. Femeia s-a întors din Franţa şi a venit în această dimineaţă la INML pentru a-şi recunoaşte fiul. Aceasta a spus că totul a fost premeditat şi că va depune plângere la Poliţie.

Mama tânărului înjunghiat în Vitan, declarație în exclusivitate: ”Era pregătit! A fost premeditat!”
de Georgiana Adam    |    22 Ian 2021   •   09:45

”Nu am cuvinte, nu doresc la nicio mamă de pe pământul ăsta să treacă prin ce trec eu. Nu vreau să doresc la nicio mamă. 

Mergem mai departe! Rog justiția română să facă dreptate pentru copilul meu, un copil cuminte, un copil respectat, un copil cu școală și sportiv. Mi l-a omorât un criminal într-o secundă. Rog legea românească să facă dreptate! Vreau ca legea să îi dea pedeapsă maximă acestui criminal nenorocit! 

O să cerem toate daunele posibile! E premeditat! Ați văzut în filmare cum a pregătit cuțitul și cum făcea cu el.. Deci era pregătit! După trei zile din conflictul care a fost, puteau să îi treacă nervii.. Oricine spune la nervi „te omor”... dar el a făcut-o intenționat. Mi-a omorât copilul!”, a declarat mama tânărului ucis, în această dimineață, pentru Antena 3.

Imagini cu bătaia din sala de fitness din Capitală în urma căreia un tânăr a fost ucis

Scandalul dintre cei doi tineri ar fi pornit acum câteva zile în sala de sport din Capitală.

Tragedia a avut loc marţi după-amiază la o sală de fitness din sectorul 3. 

Din păcate, tânărul înjunghiat cu un cuţit a intrat în stop cardio-respirator și a decedat.

×
Subiecte în articol: injunghiat
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close