Antena 3 CNN Actualitate ANUNȚUL OFICIAL făcut de Președinția României în urmă cu puțin timp

ANUNȚUL OFICIAL făcut de Președinția României în urmă cu puțin timp

ANUNȚUL OFICIAL făcut de Președinția României în urmă cu puțin timp
Sursa foto: Foto: presedincy.ro
de S.T.    |    28 Sep 2017   •   15:42

Purtătorul de cuvânt al şefului statului, Mădălina Dobrovolschi, a declarat joi că preşedintele Klaus Iohannis a luat act de avizul CSM în cazul legilor justiţiei, subliniind că Guvernul şi Parlamentul nu au cum să ignore acest aviz.

Plenul Consiliului Superior al Magistraturii a avizat joi negativ proiectul privind modificarea legilor Justiţiei.

Tăriceanu, atac dur la Klaus Iohannis: Președintele sapă cu râvnă la fundația acestui guvern

„Când aud declaraţiile astea am de multe ori senzaţia că printre noi, am o revelaţie aşa, că printre noi s-a coborât Duhul Sfânt şi care ne dă nouă sfaturi, păcătoşilor. Noi, păcătoşii, suntem oamenii politici şi Duhul Sfânt ne dă sfaturi. Cred că preşedintele uită că este la fel de om politic ca şi noi toţi. Al doilea lucru pe care îl uită este că funcţionează în dreptul fiecăruia, şi în dreptul domniei sale, prezumţia de nevinovăţie, de care s-a bucurat când a fost ales preşedinte al României”, a susţinut Călin Popescu-Tăriceanu.

Klaus Iohannis a reacționat. „Președintele României reiterează faptul că persoanele cu probleme penale nu trebuie să se afle în conducerea statului”, a spus purtătorul de cuvânt al şefului statului, Mădălina Dobrovolschi.

Purtătorul de cuvânt al şefului statului a afirmat, joi, că preşedintelui Senatului, Călin Popescu-Tăriceanu, foloseşte un limbaj licenţios şi i-a transmis că preşedintele Klaus Iohannis îşi doreşte ca Guvernul să aibă rezultate bune pentru România.

„Domnule Tăriceanu, da, adevărul doare, dar acest lucru nu este un motiv să folosiţi un limbaj licenţios, să jigniţi şi să spuneţi în spaţiul public lucruri care nu au nicio legătură cu realitatea”, a declarat Dobrovolschi la Palatul Cotroceni.

„Preşedintele respectă pe deplin rezultatul votului care a condus la constituirea actualei majorităţi şi îşi doreşte ca Guvernul să aibă rezultate bune pentru România. Preşedintele consideră că o legiferare transparentă de tip european este fundamentală pentru întărirea statului de drept şi consolidarea parcursului democratic al României”, a adăugat Dobrovolschi.

×
Parteneri
Explozie la Rafinăria Petromidia Năvodari. Plan roşu activat!
x close