Antena 3 CNN Actualitate Declarații importante făcute de colegii baschetbaliștilor americani înjunghiați. De ce au fost atacați

Declarații importante făcute de colegii baschetbaliștilor americani înjunghiați. De ce au fost atacați

Declarații importante făcute de colegii baschetbaliștilor americani înjunghiați. De ce au fost atacați
Sursa foto: Foto: Facebook/ACS Cuza Sport Brăila
17 Sep 2018   •   10:53

Colegii celor doi baschetbalişti americani de la ACS Cuza Sport, înjunghiaţi în noaptea de sâmbătă spre duminică la o terasă din centrul Brăilei, spun că aceştia au fost atacaţi fără niciun motiv sau conflict prealabil, se arată într-un comunicat de presă remis luni de conducerea clubului sportiv brăilean.

"Sportivii echipei Cuza Sport Brăila au fost atacaţi, în prima instanţă, de către un agresor, fără niciun motiv sau conflict prealabil. Aceştia au încercat să calmeze spiritele şi să părăsească locaţia, moment în care un grup de opt-nouă indivizi, aşa cum reiese din imaginile video, s-au năpustit asupra lor. Menţionăm că acesta a fost momentul în care jucătorii de cetăţenie americană au fost agresaţi fizic prin lovituri de pumni, picioare, scaune aruncate şi înjunghieri repetate cu un cuţit. Ţinem să precizăm faptul că acest incident nu a pornit, aşa cum este speculat în presă, din cauza unor prezenţe feminine din grupul atacatorilor, întrucât sportivii au venit într-un grup restrâns, neinteracţionând cu nimeni altcineva din incinta locaţiei", se arată în comunicatul ACS Cuza Sport Brăila.

Potrivit sursei menţionate, aceasta este varianta oficială rezultată în urma studierii imaginilor video de către organele de cercetare penală, iar evenimentele relatate au fost prezentate conform rezultatelor anchetei preliminare realizate de Parchetul de pe lângă Judecătoria Brăila.

Conducerea clubului a mai informat că starea de sănătate a celor doi jucători, care au fost spitalizaţi şi au suferit intervenţii chirurgicale, este una stabilă.
 

Sursă: Agerpres
×
Subiecte în articol: Brăila colegii americani
Parteneri
Afacerea cu care doi români din Bihor au dat lovitura
x close