Antena 3 CNN Actualitate ”Sunt în șoc, soția mea e acolo, plânge” | Primele declarații ale locatarilor din blocul care arde în Sectorul 5 din București

”Sunt în șoc, soția mea e acolo, plânge” | Primele declarații ale locatarilor din blocul care arde în Sectorul 5 din București

Un incendiu puternic a izbucnit pe terasa unui bloc din sectorul 5 din București. ”Am avut un atac de panică. Copilul meu de 9 ani plângea”, a declarat un locatar.

de Andreea Ştefan    |    20 Mar 2023   •   10:34

Este vorba despre un bloc de 10 etaje, din Sectorul 5, aflat în renovare.

Potrivit surselor Antena 3 CNN, incendiul ar fi pornit în momentul în care angajații companiei au încercat să izoleze terasa cu smoală. Focul s-ar fi extins cu repeziciune. 

”Am avut, ca orice om normal, un atac de panică. Copilul meu de 9 ani plângea... Am ieșit pe hol cu vecinul și am încercat să închidem gazele, să oprim curentul și să evacuăm. Dar sunt oameni bătrâni care nu se mișcau, pe care nu îi puteai mișca... Într-un final au fost preluați de salvări.

Eu sunt în șoc, soția mea e acolo, plânge, toată lumea e... Cât ai fi de om normal. Vin să reabiliteze, să construiască ceva, și ei se apucă și dărâmă blocul.

Citește și: Incendiu puternic în Sectorul 5 din București! ”Arde blocul! Lăsați lucrurile și mergeți jos!”

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Am tot cerut primăriei măcar un om care să supravegheze. Nu să apară astfel de incidente...

Domnul primar spune că o sa plătească firma daunele. Daunele morale cine le plătește? Sunt oameni care nu mai vor să între în bloc. Asta cine plătește?”, se întreabă un locatar. 

Mai multe persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale după ce au suferit atacuri de panică.

×
Subiecte în articol: sectorul 5 București incendiu
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close