Antena 3 CNN Actualitate Declarații noi despre crima care a şocat România! Ce a făcut femeia imediat după ce a împins-o pe tânără pe șine

Declarații noi despre crima care a şocat România! Ce a făcut femeia imediat după ce a împins-o pe tânără pe șine

Declarații noi despre crima care a şocat România! Ce a făcut femeia imediat după ce a împins-o pe tânără pe șine
de S.T.    |    13 Dec 2017   •   13:23

Femeia suspectată de comiterea crimei de la staţia de metrou Dristor, unde a împins în faţa metroului o tânără de 25 de ani, a fost reţinută de procurori.

Femeia a coborât dintr-un autobuz de noapte și a ținut să își sune avocatul, deși polițiștii care au prins-o nu au acuzat-o de nimic.

Cei cinci polițiști care au prins-o pe femeia suspectată de comiterea crimei de la staţia de metrou Dristor susțin că aceasta era speriată în momentul reținerii.

Era speriată nu neapărat de crimă, ci de faptul că nu se aștepta să fie găsită.

Conform reprezentanţilor Poliţiei Române, femeia era îmbrăcată cu aceleași haine. Singurul lucru care îi lipsea era eșarfa pe care o purtase pe cap în momentul agresiunii.

Ea a susținut că a aruncat eșarfa pentru că îi era cald atunci când a ieșit de la stația de metrou Dristor.

Femeia a refuzat inițial să urce în mașina Poliției. Ea a devenit la un moment dat agitată și polițiștii i-au imobilizat mâinile.

Reprezentanţii Poliţiei Române au dezvăluit că femeia s-a recunoscut în imaginile video, dar nu a explicat de ce a făcut aceste gesturi.

×
Subiecte în articol: crima România metrou dristor procurori
Parteneri
Cel mai căutat fugar american a fost prins la Vatican
x close