Antena 3 CNN Actualitate Declarații șoc. Uluitor ce a spus Elena Merișoreanu după ce a fotografiat-o pe Ileana Ciuculete în sicriu. „Arăta...”

Declarații șoc. Uluitor ce a spus Elena Merișoreanu după ce a fotografiat-o pe Ileana Ciuculete în sicriu. „Arăta...”

Declarații șoc. Uluitor ce a spus Elena Merișoreanu după ce a fotografiat-o pe Ileana Ciuculete în sicriu. „Arăta...”
17 Mar 2017   •   10:17

Elena Merișoreanu a recunoscut că a fotografiat-o în sicriu pe Ileana Ciuculete. Motivul pe care l-a invocat cântăreața de muzică populară a șocat pe toată lumea.

„I-am făcut poze, da. Dar nu numai eu. (...) I-am făcut toți poze. Știi cum era? (...) Era cu geam, era așa de bine fardată. Arăta extraordinar, ziceai că doarme”, a declarat Elena Merișoreanu.

Ileana Ciuculete a murit la spital, marți seară, la vârsta de 59 de ani. Înmormântarea va avea loc sâmbătă la Cimitirul Străulești.

Sursă: Antena Stars

Ileana Ciuculete - interpreta de muzică populară îndrăgită de români

Interpreta de muzica populară Ileana Ciuculete s-a născut în data de 20 septembrie 1957. Copilaria Ilenei a fost marcata de sărăcie, potrivit bestmusic.ro.

La doar 14 ani, Ileana Ciuculete intra in lumea muzicii, ca angajata a ansamblului Nicolae Balcescu din Craiova. Intre timp, celebra interpreta devine solista principala a ansamblului.

Portofoliul de cantece al artistei: 400 de melodii proprii, 22 de discuri si colaborari cu toate orchestrele de renume din muzica populara, justifica notorietatea si valoarea pe care Ileana Ciuculete le-a dobandit in timp.

"Eram un vlastar care cresteam pe ulitele satului meu natal si ascultam la difuzor cântecele inegalabile ale Mariei Lataretu. Tatal meu a început sa îmi scrie versuri pe scândura atelierului de tâmplarie unde lucra, iar seara, obosit fiind, îl desfatam cu încercarile mele artistice”.

Ileana Ciuculete a avut numeroase colaborari inedite alataturi de artisti precum Andra, Axinte de la Vacanta Mare, Lautarii din Chisinau, Ileana Ciuculete a fost solista ansamblurilor folclorice: Ansamblul ”Nicolae Balcescu” din Craiova, Ansamblul folcloric ”Calusul” din Scornicesti si Ansamblul ”Danubius” din Drobeta Turnu-Severin.

Ileana Ciuculete a fost premiata în 2005 cu “Discul de Aur” pentru albumul ”Ciorba de curcan”, vandut în peste 40.000 de unitati.

×
Parteneri
Elena Mateescu anunță schimbarea drastică a vremii
x close