Antena 3 CNN Actualitate Declaraţiile care aruncă în aer dosarul răpirii jurnaliştilor români: "Băsescu şi serviciile au ştiut planul"

Declaraţiile care aruncă în aer dosarul răpirii jurnaliştilor români: "Băsescu şi serviciile au ştiut planul"

Declaraţiile care aruncă în aer dosarul răpirii jurnaliştilor români: "Băsescu şi serviciile au ştiut planul"
09 Noi 2013   •   22:32

Alessandra Stoicescu a prezentat în ediţia de sâmbătă seară a emisiunii "Q&A", de la Antena 3, declaraţiile din 2007 ale lui Mohamad Munaf, afaceristul implicat în răpirea celor trei jurnalişti români în 2005, în Irak.

În declaraţiile din 2007, Munaf făcea referire directă la Mohamad Yassin, omul de legătură între preşedintele Băsescu şi Omar Hayssam, ca fiind la curent cu ceea ce urma să se întâmple în Irak.

"Declar că Mohamad Yassin ştia în mod sigur că vom desfăşura în Irak împreună cu jurnaliştii şi a participat la discuţiile care au avut loc la biroul acestuia cu Mari Jean Ion şi Hayssam Omar, şi că el este prieten apropiat al lui Traian Băsescu. (...) Imi amintesc că atunci în luna noiembrie 2004, când Hayssam a avut probleme, s-a prezentat Mohamad Yassin la biroul lui Hayssam Omar şi s-a oferit să-l ajute la rezolvarea acestor probleme cerându-i lui Hayssam să ofere asistenţă financiară campaniei declarate a lui Traian Băsescu", se arată în declaraţia lui Mohamad Munaf.



×
Subiecte în articol: Q&A Alessandra Stoicescu
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close