Antena 3 CNN Actualitate Declarațiile cutremărătoare ale tatălui tinerei ucise la coafor de subofițerul MApN

Declarațiile cutremărătoare ale tatălui tinerei ucise la coafor de subofițerul MApN

Declarațiile cutremărătoare ale tatălui tinerei ucise la coafor de subofițerul MApN
24 Ian 2018   •   16:42

Tatăl tinerei ucise de sufofițerul MApN în coafor a povestit că fiica lui, Alexandra, trăia cu spaimă din cauza acestuia și că autoritățile nu au făcut nimic deși știau a fost agresată de multe ori. 

 “Ieri, Alexandra era o fată fericită. Scăpase de el. Venise acasă la mine. Își adusese și o parte din bagaje. Era liberă.

Eu m-am dus să o iau de la serviciu și am dus-o la coafor. Fără să-mi dau seama că el va merge acolo, am intrat într-un supermarket la nici 30 de metri de coafor. Între timp sunase cineva acasă și spusese că a omorât-o, a tăiat-o pe fată. Când am ieșit afară, salvarea o luăsese. M-am dus după ea, dar era moartă”, a spus tatăl victimei. 

Acesta a mai spus că subofițerul avea prostul obicei de a consuma alcool și de a merge la jocuri de noroc. 

“Toți banii pe care îi agonisea îi juca. Nici de copil nu avea grijă. Erau scandaluri în familie. Umbla beat la volan, dar era sprijinit de cumnatul lui care este în poliție. În perioada căsniciei, în 4 ani de zile, a făcut praf două mașini, dar problemele s-au rezolvat prin cumnatul lui”, a mai spus el pentru B1 TV. 

Alexandra a fost ucisă de fostul ei iubit, Florin Oprea, subofițer MApn, din cauza geloziei lui, acesta afându-se și sub influența alcoolului în momentul în care a înjunghiat-o. Incidentul cumplit s-a petrecut într-un coafor. 

×
Subiecte în articol: alexandra autoritatile
Parteneri
Sondajul care cutremură scena politică. Se schimbă tot
x close