Antena 3 CNN Actualitate Declarațiile din instanță ale criminalei de la metrou: ”A doua fată asculta muzica tare la căști și mă deranja foarte tare”. Femeia rămâne în arest

Declarațiile din instanță ale criminalei de la metrou: ”A doua fată asculta muzica tare la căști și mă deranja foarte tare”. Femeia rămâne în arest

Declarațiile din instanță ale criminalei de la metrou: ”A doua fată asculta muzica tare la căști și mă deranja foarte tare”. Femeia rămâne în arest
de Claudia Simion    |    20 Dec 2017   •   13:42

Magdalena Şerban, femeia acuzată că a omorât o tânără după ce a împins-o pe şinele de metrou în staţia Dristor, rămâne în arest preventiv, a decis miercuri Curtea de Apel Bucureşti.

Judecătorii i-au respins acesteia contestaţia şi au menţinut decizia Tribunalului Bucureşti de arestare preventivă.

Magdalena Şerban, în vârstă de 36 de ani, a fost arestată preventiv pe 13 decembrie de către Tribunalul Bucureşti, ea fiind acuzată de omor calificat şi tentativă de omor.

Criminala de la metrou a făcut o serie de declarații incredibile în instanță. 

"Nu recunosc învinuirile care îmi sunt aduse. Am avut o stare de deznădejde și disperare. A doua fată asculta muzica tare la căști și mă deranja foarte tare. Am avut o viață scăzută și lipsă de hrană, de adăpost, nefinalizarea proceselor și din acest motiv am avut o disperare și o decădere fără de lipsa unei speranțe. Nu recunosc faptele și nu am dat cu piciorul în fata aceea", a spus aceasta. 

În sala de judecată, în momentul în care a fost acuzată în boxa acuzațiilor, ceilalți deținuți au început cu toții să-i adreseze acesteia cuvinte jignitoare vizavi de fapta pe care se presupune că a comis-o. La rândul său, Șerban Magdalena a început să strige în sală "Criminalii".

Aceasta a mai spus că stă de 32 de zile în greva foamei. De asemenea, a spus că își dorește o confruntare între ea și prima victimă. A mai spus că între ea și prima fată a avut loc o discuție, iar între ea și a doua fată a fost o discuție ceva mai aprinsă. Criminala își dorește să fie plasată în arest la domiciliu în Craiova, să stea cu tatăl ei acolo. 

Potrivit avocatei acesteia, Șerban Magdalena a avut, astăzi, în sala de judecată, un comportament constant, care nu dădea nimic de bănuit că ar avea probleme de sănătate. 

Urmează ca judecătorii de la Curtea de Apel București să ia o decizie, dacă femeia va rămâne în continuare în arest pentru 30 de zile, dacă va fi plasată sub arest la domiciliu sau sub control judiciar. 

Șerban Magdalena s-a ales astăzi cu dosar penal pentru ultraj după ce a atacat două agente de pază care o supravegheau la spitalul-penitenciar din Jilava. 

×
Subiecte în articol: metrou instanta criminala
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close