Antena 3 CNN Actualitate Dedicaţie de la fraţii Cămătaru, prin vocea lui Florin Salam: N-am să mai iert niciodată pentru tot ce mi-aţi făcut

Dedicaţie de la fraţii Cămătaru, prin vocea lui Florin Salam: N-am să mai iert niciodată pentru tot ce mi-aţi făcut

Dedicaţie de la fraţii Cămătaru, prin vocea lui Florin Salam: N-am să mai iert niciodată pentru tot ce mi-aţi făcut
Sursa foto: Foto: INTACT Images
20 Mai 2012   •   17:44

Sile Cămătaru, arestat în Germania, n-ar mai vrea sa se intoarca la inchisoare. El a depus cerere de contopire a pedepselor si a cerut judecatorilor să ia in considerare si eliberarea condiţionată. Între timp, pe internet au apărut două clipuri în care cei doi vor să transmită un mesaj.

Cele două videoclipuri au fost postate în urmă cu aproape o lună pe internet. Primul îl are în centru pe Nuţu Cămătaru şi este filmat la el acasă în faţa unei canapele unde stă interlopul cu câţiva prieteni de-ai lui. În spate, figuraţie face fratele lui, Sile Cămătaru şi nepotul Mario. Pe masă stau înşirate paharele de whishy în timp ce Nuţu aprobă zâmbind versurile melodiei care îi este dedicată.



Deoarece nu era loc de doi Cămătaru într-un videoclip, s-a mai filmat unul în aceeaşi seară. Producătorul videoclipului a schimbat cadrul şi a mutat grupul de petrecăreţi într-o încăpere cu piscină acoperită. La masă în mijloc, de data aceasta, apare Sile Cămătaru cu un sacou negru dar cu acelaşi tricou roz. Fratele lui, Nuţu, participă discret într-un colţ de cadru. Pe masă, paharele de tărie au fost schimbate cu cele de vin roşu.

Melodia este cântată de acelaşi Florin Salam, versurile au acelaşi mesaj : perioada de închisoare a celor doi şi trădătorii care au dat declaraţii împotriva lor.

Fraţii Cămătaru au ajuns cunoscuţi în lumea artistică după ce înainte cu o lună de eliberarea lui Sile Cămătaru pe internet a apărut o melodie prin care acesta le transmitea duşmanilor că o să se răzbune. În acest moment amândoi însă s-au întors după gratii. Sile Cămătaru este în arest în Germania şi aşteaptă ca autorităţile de-acolo să îl predea românilor.

×
Parteneri
Românii care vor plăti taxe și impozite mai mari de anul următor!
x close