Antena 3 CNN Actualitate Degringoladă în PNL după inculparea lui Vasile Blaga

Degringoladă în PNL după inculparea lui Vasile Blaga

Degringoladă în PNL după inculparea lui Vasile Blaga
Sursa foto: foto: Agerpres
28 Noi 2016   •   19:40

Fostul co-președinte al PNL, Vasile Blaga, a fost trimis, luni, în judecată pentru trafic de influență. În rechizitoriul întocmit în cauză, procurorii au reţinut că Blaga a primit 700.000 de euro de la o societate comercială în schimbul exercitării influenţei, astfel încât respectiva firmă să obţină contracte cu două companii naţionale.

Săptămâna trecut, însă, fostul Blaga a revenit în forţă în partid şi i-a muştruluit puternic pe liderii de filiale, fapt care a stârnit o furtună incredibilă în interiorul PNL.

Conform surselor citate,  Blaga le-a reproșat liderilor de filiale modul defectuos  în care se face campanie în județe, lipsa evenimentelor electorale, faptul că nu-și pun  la treabă  proprii candidați să bată județele în lung  și lat și că mai toată lumea  se  bazează pe acțiunile și măsurile cu caracter  social ale Guvernului Cioloș. Cuvinte grele  a avut și la adresa conducerii centrale, care a  mizat prea mult pe cartea Cioloș și mai puțin pe propriile resurse, dar și la adresa consultanților de campanie, precum Felix Tătaru, făcut responsabil pentru modul în care s-a elaborat  strategia de comunicare prin bannere și pliante.

"Ne-a  scos la tablă ca pe niște copii mici. Eu am avertizat de săptămâni bune  că noua strategie nu prinde la oameni, dar a fost careva  dornic să ma asculte  la București? Nu! Iar acum  vine Blaga să dea  cu noi de pământ, după ce nu s-a implicat mai deloc în campanie", au spus surse din partid.

Greu de crezut însă că lecţia predată de Blaga mai poate avea vreun efect pentru perioada de campanie rămasă, mai ales că el nu poate  interveni  direct în coordonarea activității. În plus, problemele sale în justiție s-au amplificat odată cu inculparea sa.

Subiectul a fost comentat în ediţia de luni a emisunii ''La ordinea zilei'' de Dana Grecu, Radu Tudor şi  invitaţii săi.

×
Subiecte în articol: La Ordinea Zilei PNL vasile blaga
Parteneri
Primele imagini cu băiețelul din Gorj vândut de părinți în Germania
x close