Antena 3 CNN Actualitate Dej. Doi romi băuţi au luat la bătaie toţi oamenii care le-au ieşit în cale

Dej. Doi romi băuţi au luat la bătaie toţi oamenii care le-au ieşit în cale

Dej. Doi romi băuţi au luat la bătaie toţi oamenii care le-au ieşit în cale
Sursa foto: Foto: Intact Images
de M.Z.    |    16 Aug 2011   •   08:31

Scandal mare, luni seară, în centrul oraşului Dej, după ce doi bărbaţi de etnie romă, băuţi bine, au luat la bătaie toţi oamenii care le-au ieşit în cale. Au vrut să ia un taxi deja ocupat, aşa că au decis să scoată cu forţa pe cei trei oameni din maşină.

Pentru asta, au folosit cuţite, bâte şi bucăţi de lemn smulse de prin garduri, iar în ajutorul celor agresaţi au sărit şi trecătorii. Până la urmă, mai multe persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale.

În conflict au fost implicaţi şi cei care au avut ghinionul să treacă prin zonă. Printre cei care au fost loviţi, s-a aflat şi un adolescent de 16 ani care s-a ales cu capul spart.

Mai multe persoane au fost rănite şi au primit îngrijiri medicale de la medicii de pe ambulanţă, iar unul dintre agresori a fost dus la spital. Criminaliştii au împrejmuit zona în căutare de probe, iar poliţiştii au început ancheta.

"Cei doi autori au fost identificaţi sub stare de reţinere pentru infracţiunile de ultraj, lovire şi deţinere ilegală de cuţit", a declarat Mariana Ilieş, adjunctul comandantului Poliţiei Dej.

Acum, bărbaţii urmează să fie prezentaţi instanţei cu propunere de arestare preventivă.

 


×
Subiecte în articol: romi bătaie Dej
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close