Antena 3 CNN Actualitate Delegaţia FMI şi-a amânat vizita în România până după referendumul pentru demiterea preşedintelui

Delegaţia FMI şi-a amânat vizita în România până după referendumul pentru demiterea preşedintelui

Delegaţia FMI şi-a amânat vizita în România până după referendumul pentru demiterea preşedintelui
Sursa foto: Foto: Mediafax
16 Iul 2012   •   10:54

Delegaţia comună a Fondului Monetar Internaţional (FMI), Comisia Europeană şi Banca Mondială şi-a amânat vizita în România, programată să înceapă pe 24 iulie, pentru perioada de după referendum, a anunţat premierul Victor Ponta.
   
"Delegaţia Fondului Monetar Internaţional, Comisiei Europeane şi Băncii Mondiale se va afla în România în săptămâna imediată după referendum. S-a amânat pentru că delegaţiile FMI şi CE au considerat întotdeauna că nu trebuie să vină în campanie electorală. Săptămâna 22-29 este ultima săptămână de campanie electorală", a spus Ponta.
   
Ministrul Finanţelor, Florin Georgescu, anunţa pe 4 iulie că experţii Fondului Monetar Internaţional, Comisiei Europene şi Băncii Mondiale vor veni la Bucureşti pe 24 sau 25 iulie, pentru o nouă evaluare a acordului, nefiind prevăzut ca misiunea să fie amânată din cauza situaţiei politice interne.
   
Guvernul Ponta a anunţat, luni, mai multe măsuri menite să ajute la redresarea economiei printre care achitarea TVA la momentul încasării facturii pentru firmele cu cifră de afaceri de maximum 500.000 euro , dacă plăţile sunt efectuate prin bancă, dar şi eliminarea contribuţiei sociale pentru toţi întreprinzătorii care angajează şomeri cu vârsta mai mică de 25 ani sau persoane de peste 55 ani, pentru o perioadă de un an.

  

×
Subiecte în articol: premierul victor ponta
Parteneri
Sondajul care lămureşte mascarada politică
x close