Antena 3 CNN Actualitate Demisia lui Geică, aprobată. Noul preşedinte al Autorităţii Aeronautice, Aurel Ştefan

Demisia lui Geică, aprobată. Noul preşedinte al Autorităţii Aeronautice, Aurel Ştefan

Demisia lui Geică, aprobată. Noul preşedinte al Autorităţii Aeronautice, Aurel Ştefan
30 Oct 2008   •   13:08

Demisia lui Florea Geică, directorul general al Autorităţii Aeronautice Civile (AACR) cu pensie de 30.000 de lei pe lună, a fost aprobată de ministrul Transporturilor Ludovic Orban. Locul său va fi luat, de la 1 noiembrie, de Adrian Ştefan Vasilache, şeful Regional Air Services şi pilot instructor. Florea Geică a fost revocat din funcţie pe 23 octombrie. Vasilache a fost propus de secretarul de stat în Ministerul Transporturilor Antonel Tănase şi a primit avizul ministrului Ludovic Orban.
Revocarea din funcţie a lui Florea Geică vine în urma scandalului mediatic privind veniturile exagerate ale unor bugetari. "Cererea premierului este perfect întemeiată, iar această problemă era oricum în atenţia noastră, pentru că dorim să schimbăm managementul Autorităţii. Florea Geică se află în concediu medical, dar i-am transmis să demisioneze. În caz contrar, probabil îl vom demite noi", a mai declarat Tănase.
Salariul lui Geică de la AACR se ridica la suma de 570 milioane lei vechi, iar pensia acestuia este de 300 milioane lei vechi.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: pensii demisie
Parteneri
Avertizare meteo ANM de ploi și vijelii în România!
x close