Antena 3 CNN Actualitate Demisii în lanţ, pe ultima sută de metri, în Guvernul Cioloş

Demisii în lanţ, pe ultima sută de metri, în Guvernul Cioloş

Demisii în lanţ, pe ultima sută de metri, în Guvernul Cioloş
04 Ian 2017   •   23:39

Mai mulţi demnitari din Guvernul Cioloş - secretari de stat şi consilieri din stat - au fost eliberaţi din funcţie, la cerere. Deciziile vor fi publicate, miercuri seara, în Monitorul Oficial, scrie dcnews.ro.

Au fost eliberaţi din funcţie, la cerere, Emanuela Althamer, Ioana Ursu şi Marius Ionuţ Ungureanu - secretari de stat în Ministerul Sănătăţii, Sorana Rodica Baciu - secretar de stat la Cancelaria Primului Ministru, Gabriela Raluca Popovici - secretar de stat la Ministerul Consultare Publică şi Dialog Civic.

De asemenea, s-a constatat încetarea de drept a raporturilor de serviciu a lui Adrian Frantz Kalapis - secretar general la Ministerul Comunicaţiilor şi pentru Societatea Informaţională. Livia Stan - secretar la Ministerul Sănătăţii, şi Cristina Ecaterina Coruţ - secretar general la Ministerul pentru Consultare Publică şi Dialog Civic, şi-au încetat şi ei raporturile de serviciu.

Au mai fost eliberaţi din funcţie, la cerere, consilierii de stat Elena Maria Gheorghiu, Dan Flaviu Nechita şi Liviu Iolu - Cancelaria Primului Ministru.

×
Parteneri
Harta salariilor din România. Zonele unde angajații sunt plătiți cel mai bine
x close