Antena 3 CNN Actualitate Demnitarii vor cheltui circa 6 milioane de euro pentru adunarea NATO din octombrie

Demnitarii vor cheltui circa 6 milioane de euro pentru adunarea NATO din octombrie

Demnitarii vor cheltui circa 6 milioane de euro pentru adunarea NATO din octombrie
Sursa foto: Foto: kingdomsoftheworld.com
17 Iul 2011   •   21:29

Invitaţii de seamă cu cheltuială se ţin! Aproape şase milioane de euro au primit de la Guvern senatorii şi deputaţii noştri, bani pe care-i vor da pentru organizarea Adunării NATO.  Din vacanţă, aleşii şi-au pus, repede, angajaţii la treabă. Să le repare lifturile şi să le cumpere calculatoare, plasme şi microbuze. Sunt toate din banii pentru NATO. Numai bine, oricum toate le rămân lor.

Pentru că la Adunarea NATO din toamnă totul trebuie să fie perfect, aleşii şi-au spus că ăsta e momentul să-şi repare şi lifturile. Zece dintre ascensoare vor fi aliniate la ultimele norme europene. Iar pentru asta deputaţii au luat din bugetul de stat aproape 500.000 de euro.

116 uşi, 10 panouri de comandă şi 2 kilometri de cablu, toate vor fi schimbate. Pentru Adunarea NATO, deputaţii vor mai cheltui peste 1 milion de euro pe consumabile. 95 de calculatoare, 8 microbuze, 4 plasme, 37 de monitoare şi 10 aparate de tratat aerul le vor rămâne, apoi, lor.

Până vin aparatele noi, angajaţii se chinuie să dea jos vechile aparate de aer condiţionat.

Noroc cu Adunarea NATO. Aleşii au primit bani să-şi repare şi conductele de apă, grupurile sanitare şi cabinele de traducere. Marea reuniune din octombrie va avea şi un logo, care n-a costat, însă, niciun ban.

Cei 300 de parlamentari din toată lumea nu vor pleca de la noi cu mâna goală.

La summitul Nato din 2008 deputaţii s-au ales cu laptopuri, calculatoare şi maşini, iar senatorii cu o linie de bucătărie de peste 100 de mii de euro.

 


×
Subiecte în articol: NATO senatori deputati demnitari octombrie
Parteneri
Infractorii români care au speriat America
x close