Antena 3 CNN Actualitate Demonstraţie, în premieră, şi show spectaculos al singurului hidroavion din România

Demonstraţie, în premieră, şi show spectaculos al singurului hidroavion din România

Demonstraţie, în premieră, şi show spectaculos al singurului hidroavion din România
22 Sep 2012   •   23:15

Spectacol pe apă, în aer şi pe pământ. Sute de oameni s-au strâns să aplaude un show incredibil în vestul Capitalei. Şi au văzut în premieră o demonstraţie a unicului hidroavion din România. Iar acrobaţii au avut evoluţii care ar tăia chiar şi respiraţia celor mai experimentaţi piloţi.

Cu greu îţi puteai da seama ce e mai spectaculos. Acrobaţiile piloţilor din aer, exerciţiile de prindere de infractori pe apă sau salvările de oameni sub apă ale scafandrilor.

Poliţiştii de frontieră au arătat ce înseamnă prinderea unor infractor suspectaţi de contrabandă. Nici jandarmii nu au fost mai prejos. Au simulat o intervenţie antitero, cu salturi ale scafandrilor din elicopter şi trageri în mişcare. Momentele cheie ale showului au fost prezentarea hidroavionul şi acrobaţiile în aer.

Showul nautic şi aviatic a fost urmărit de pe margini de sute de oameni. Unii au stat lângă lac, iar alţii au vizitat standurile cu tehnică militară. Tancuri, arme, sisteme de navigaţie au fost expuse pentru curioşi. Micuţii au învăţat să alunece pe tiroliană. Oricum, la final tot ei au fost şi cei mai încântaţi şi impresionaţi de spectacol. Le-au plăcut cel mai mult..

În final muzica i-a scos din casă până pe petrecăreţi. Pe balconul apartamentului, ei au oferit spectacol separat. 




×
Subiecte în articol: jandarmerie scafandri tancuri arme
Parteneri
Tradiţii şi obiceiuri de Izvorul Tămăduirii
x close