Antena 3 CNN Actualitate El este Denis, românul de 33 de ani care a murit în războiul din Ucraina: "Şi-a dat viaţa pentru pace şi libertate"

El este Denis, românul de 33 de ani care a murit în războiul din Ucraina: "Şi-a dat viaţa pentru pace şi libertate"

Denis Morăraș, un tânăr de doar 33 de ani din suburbia Roșa Stânca a orașului Cernăuți, și-a pierdut viața în Ucraina, luptând cu trupele rusești.

El este Denis, românul de 33 de ani care a murit în războiul din Ucraina: "Şi-a dat viaţa pentru pace şi libertate"
Sursa foto: Facebook / Libertatea Cuvântului Cernăuți
de Laura Dinu    |    09 Iun 2022   •   10:25

Vestea a fost dată de către administrația Liceului Nr.6 „Alexandru cel Bun” din Cernăuți, instituție de învățământ pe care el o absolvise.

„A plecat în eternitate la vârsta de 33 de ani… În luptele împotriva agresorului rus și-a dat viața românul din Cernăuți (suburbia Roșa Stânca), fostul absolvent al instituției noastre de învățământ, Denis Morăraș.  

Este o pierdere ireparabilă pentru familie, rude și toți acei ce l-au cunoscut. Luminoasă îi este amintirea, eternă fapta lui eroică.  

Administrația liceului Alexandru cel Bun, cadrele didactice, părinții și elevii exprimă sincere condoleanțe familiei și rudelor îndurerate”, se spune în comunicatul liceului publicat pe Facebook. 

Denis va fi înmormântat vineri, 10 iunie, la ora 12.00, pe Aleea Gloriei din Cimitirul Central al orașului Cernăuți (Hodilău), scrie bucpress.eu.

”Tragedia războiului a ajuns şi la Roşa Stâncă…  

În suburbia Roşa Stâncă a oraşului Cernăuţi a ajuns vestea neagră a războiului. În luptele împotriva cotropitorilor ruşi şi-a pierdut viaţa Denis Moraraş. El ajunse la vârsta christică – 33 de ani, când şi-a dat ceea ce a avut mai scump pentru libertatea, pacea şi viitorul luminos al generaţiilor actule şi cele care vor veni.

Denis Moraraş este absolventul Liceului nr. 6 „Alexandru cel Bun” cu limba română de predare. Administrația Liceului, cadrele didactice, părinții şi elevii exprimă profunde condoleanțe familiei şi rudelor îndurerate.  

Eroul va fi petrecut pe ultimul drum cu toate onorurile vineri, 10 iunie, la ora 12.00, pe Aleea Slavei din Cimitirul central al oraşului”, transmite și Libertatea Cuvântului din Cernăuți pe Facebook. 

×
Subiecte în articol: Deniș Morăraș
Parteneri
De la 1 iulie, se scumpesc carburanţii. Cu cât va plăti mai mult un şofer
x close