Antena 3 CNN Actualitate Denisa a fost găsită moartă în apartamentul din Vaslui unde locuia cu bunica ei, după ce a umblat la cuptor

Denisa a fost găsită moartă în apartamentul din Vaslui unde locuia cu bunica ei, după ce a umblat la cuptor

Denisa, o fată în vârstă de 16 ani, a fost găsită moartă în apartamentul din Vaslui unde locuia cu bunica ei, după ce a umblat la cuptor.

Denisa a fost găsită moartă în apartamentul din Vaslui unde locuia cu bunica ei, după ce a umblat la cuptor
Sursa foto: Facebook
de Redacția Antena 3 CNN    |    28 Sep 2022   •   13:37

Totul s-a întâmplat în apartamentul situat într-un bloc din zona Industrială a municipiului Vaslui, acolo unde Denisa locuia împreună cu bunica ei.

Totuşi, în ultimele zile, fata a fost singură în apartament, după ce bunica a plecat.

Pentru că apartamentul nu avea o sursă de încălzire, într-una dintre seri, Denisa a pornit cuptorul aragazului. Aceasta este una dintre ipotezele luate în calcul de anchetatori.

După ce a sunat-o ore în şir şi nu a reuşit să o contacteze, tatăl fetei a mers la apartament, iar când a deschis uşa şi-a găsit fiica fără suflare, căzută pe podea.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

El a sunat imediat la numărul unic de urgenţă 112, însă medicii chemaţi la faţa locului nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viaţa.

Mai mult, tatăl a simţit şi un miros puternic de gaz în casă şi a descoperit că gazul era pornit la cuptor.

O altă ipoteză luată în calcul de poliţişti este cea a unei sinucideri. Totuşi, ancheta va stabili ce s-a întâmplat în apartamentul în care Denisa şi-a găsit sfârşitul la numai 16 ani.

×
Subiecte în articol: Vaslui
Parteneri
Sondaj CURS: Trei candidaţi despărţiţi de doar 4% la PMB
x close