Antena 3 CNN Actualitate Ultimele ore din viața Denisei, fata găsită moartă în pădure, în Vâlcea: 'A dansat dezbrăcată pe mașină'

Ultimele ore din viața Denisei, fata găsită moartă în pădure, în Vâlcea: 'A dansat dezbrăcată pe mașină'

Prietenii Denisei, fata de 15 ani găsită moartă într-o pădure de lângă casă, în Oteșani, Vâlcea, au povestit ultimele ore din viața fetei și au explicat că aceasta a participat la o petrecere cu patru bărbați și chiar a dansat dezbrăcată pe o mașină.

Ultimele ore din viața Denisei, fata găsită moartă în pădure, în Vâlcea: 'A dansat dezbrăcată pe mașină'
20 Mai 2020   •   22:55

Pe 9 mai, Denisa și-a anunțat părinții că pleacă la magazin să își cumpere o înghețată, însă a ajuns la o petrecere pe un deal din sat, alături de cea mai bună prietenă, dar și de patru bărbați.

După petrecere, fata în vârstă de 15 ani, care învăța foarte bine și intrase la liceu cu media 9,60, nu a mai fost văzută de nimeni și nici nu s-a întors acasă.

Vineri, 15 mai, Denisa a fost găsită spânzurată în pădurea de lângă casă.

Prietena cea mai bună a fetei a povestit pentru Antena 3 Vâlcea ultimele ore din viața Denisei.

"Ne-am întâlnit pe deal cu Pelicanu, prietenul Denisei, și alți trei bărbați. Am consumat alcool. Denisa a băut trei beri. Pelicanu a coborât cu mașina și au luat berile de la un bar.

Apoi au venit în deal, au pus muzică, am vorbit. Ea s-a urcat pe trapa mașinii și a început să danseze. La un moment dat, Pelicanu i-a pus o melodie și i-a zis să se dezbrace, iar ea și-a dat bluza și sutienul jos și a dansat.

Apoi, Alin, băiatul care avea mașina, i-a spus să se îmbrace, că a zis că poate se întâmplă altele", a explicat Georgiana.

La un moment dat, Alin, proprietarul mașinii pe care Denisa a dansat dezbrăcată, a plecat la o plimbare cu Denisa, el fiind ultimul care a văzut-o în viață pe fata de 15 ani.

Un alt aspect ciudat a făcut munca anchetatorilor mai grea, după ce au descoperit că pe profilul de Instagram al Denisei au fost postate mai multe imagini, după ce aceasta a dispărut.

În realitate, Georgiana era cea care posta în numele Denisei, iar când a fost prinsă, a explicat că nu se gândea că e important.

×
Subiecte în articol: Valcea
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close