Antena 3 Actualitate Denunţ penal împotriva legendarilor Octavian Bellu şi Mariana Bitang. Ce acuzații li se aduc

Denunţ penal împotriva legendarilor Octavian Bellu şi Mariana Bitang. Ce acuzații li se aduc

01 Mar 2017   •   08:41
Denunţ penal împotriva legendarilor Octavian Bellu şi Mariana Bitang. Ce acuzații li se aduc
Sursa foto: Foto: Agerpres

Scandalurile se ţin lanţ în gimnastica românească, mai ales după ce lotul olimpic feminin a ratat pentru prima oară calificarea la Jocurile Olimpice de anul trecut. 

Silvana Peng, mama fostei gimnaste Asiana Peng, componentă a lotului olimpic între 2012 şi 2015, a lansat un nou atac, de data asta în justiţie, la adresa celor consideraţi de ea a fi responsabili de acest eşec, scrie adevărul.ro.

„Deoarece am încercat prin mai multe memorii şi sesizări adresate instituţiilor abilitate să aduc la cunoştinţă o serie de aspecte care, din punctul meu de vedere, reprezintă încălcări ale legii, şi niciun factor responsabil nu a luat vreo măsură, m-am hotărât să formulez un denunţ penal împotriva preşedintelui Federaţiei Române de Gimnastică, numitul Adrian Stoica, a lui Mircea Apolzan - secretar general al Federaţiei, a numitei Anca Grigoraş - antrenor federal, respectiv a tehnicienilor Adela Olimpia Popa, Ioan Coroiu, Octavian Bellu şi Mariana Bitang, pentru săvârşirea infracţiunilor de deturnare de fonduri, gestionare frauduloasă de fonduri, fals în declaraţii şi rele tratamente aplicate minorului“, a declarat Silvana Peng.
 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close