x close

Departamentul pentru Situații de Urgență, la patru ani de la Colectiv: Strigătele disperate ale unor copii răsună și azi pentru ei, colegii noștri

de A.M.P    |    30 Oct 2019   •   14:18
Departamentul pentru Situații de Urgență, la patru ani de la Colectiv: Strigătele disperate ale unor copii răsună și azi pentru ei, colegii noștri Foto: DSU/Facebook

Departamentul pentru Situații de Urgență, condus de Raed Arafat, publică, pe Facebook, un mesaj de comemorare a tragediei de la Colectiv, din 30 octombrie 2015.

”Acum 4 ani, o țară întreagă era îngenuncheată de durere. Era momentul când asistam la cea mai mare tragedie din ultimii ani, incendiul de la clubul Colectiv.

Una dintre cele mai dificile misiuni în care toți colegii implicați, pompieri, medici, asistenți dar și alte forțe au format o echipă, totul pentru a salva cât mai multe suflete prinse în acel club.

Un moment care în mintea și sufletele tuturor salvatorilor prezenți la misiune va rămâne veșnic. Strigătele disperate ale unor copii răsună și azi pentru ei, colegii noștri.

Deși implicați mai apoi în alte intervenții grele, aflate de multe ori la limită, imaginea lucrurilor trăite nu se poate compara nimic.

În inima tuturor celor care au pierdut pe cineva drag în seara fatidică de acum 4 ani, va rămâne o simplă dar cea mai de preț imagine, chipurile senine ale unor tineri, realmente iubitori de viață.

Gândurile noastre sunt și vor fi mereu îndreptate către toți cei care azi, plâng...de dor, de neputință.

Dumnezeu să-i odihnească!”, se arată în mesaj.

 

Citeşte mai multe despre:

Raed Arafat colectiv
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati