Antena 3 CNN Actualitate Deputatul Dumitru Focșa și-a bătut din nou soția! Femeia a chemat poliția

Deputatul Dumitru Focșa și-a bătut din nou soția! Femeia a chemat poliția

Deputatul Dumitru Viorel Focșa și-a bătut din nou soția. Femeia a chemat poliția, iar împotriva politicianului a fost întocmit un ordin de restricție.

de Cătălina Buzoianu    |    02 Mai 2024   •   12:14

Incidentul a avut loc noaptea trecută, în jurul orei 2:00. Polițiștii au fost sesizați de soția deputatului, o femeie în vârstă de 51 de ani, despre faptul că ar fi fost agresată de soțul ei. 

Imediat, o echipă de agenți s-a deplasat la fața locului. 

”La data de 2 mai, în jurul orei 02.20, polițiști din cadrul Poliției Orașului Năvodari au fost sesizați, de o femeie de 51 de ani, cu privire la faptul că ar fi fost agresată fizic de soțul său, un bărbat de 58 de ani.

Polițiștii deplasați la fața locului au întocmit formular de evaluare a riscului, în urma căruia a reieșit risc iminent, fiind emis ordin de protecție provizoriu.

În cauză a fost întocmit dosar de cercetare penală pentru săvârșirea infracțiunii de violență în familie”, se arată în comunicatul poliției. 

Dumitru Focșa și-a agresat soția și în luna ianuarie a anului 2023, însă, la acel moment, la scurt timp după scandal, femeia și-a retras plângerea împotriva bărbatului. 

Mai mult decât atât, cei doi locuiesc în continuare împreună în locuința pe care o dețin în localitatea Lumina. 

Dumitru Focșa a făcut parte din Alianța pentru Unirea Românilor (AUR), însă, după scandalul din ianuarie 2023, acesta a fost exclus din partid.

Ulterior, Focșa s-a înscris în Partidul România Mare. Deputatul a încercat chiar să candideze pentru o funcție la Municipiul Constanța, însă candidatura lui a fost respinsă în urmă cu doar două zile.

×
Subiecte în articol: Dumitru Focșa
Parteneri
O nouă companie aeriană lansează zboruri interne la preţuri mici
x close