Antena 3 CNN Actualitate Deputat PNL, atac dur la adresa premierului Mihai Tudose. VIDEO

Deputat PNL, atac dur la adresa premierului Mihai Tudose. VIDEO

Deputat PNL, atac dur la adresa premierului Mihai Tudose. VIDEO
Sursa foto: FOTO: captură video/ Antena 3
04 Oct 2017   •   20:23

Invitată la emisiunea „La Ordinea Zilei”, deputatul PNL, Carmen Hărău a atacat dur guvernul lui Mihai Tudose din cauza supraaccizei la carburanți.

„Domniile lor găsesc tot felul de vinovați în forțele naturii, în exterior în interior. Să facă bine domnul Tudose și Dragnea să-l lase în pace pe Teodorovici care a făcut un gest de profesionalism și a votat excluderea supraccizei din Ordonanță. Domnia sa și alți doi colegi au hotărât că nu este cazul să avem supraccaciză. De ce se încăpățânează Tudose să sancționeze în șir toți parlamentarii care au votat conform propriei conștiințe, având în vedere art. 61 din Constituție”.

Pe de altă parte, deputatul ALDE, Ioan Ghișe apelează la calm și spune că obiectivul prioritar al Guvernului este să crească salariile și pensiile. Iar pentru ca acest lucru să se și întâmple este nevoie de anumite decizii politice.

„Obiectivul major al guvenului PSD și ALDE este creșterea salariilor și pensiilor dar ca să atingi un astfel de obiectiv politic și social trebuie să ai resurse. Sistemul de impozitare îl stabilește statul. Nu poți să ai inițiative cetățenești. E bine să ne liniștim să vedem care este obiectivul major pentru că dacă nu creștem salariile, rămâne țara asta fără mână de lucru de tot. Creșterea salariilor și pensiilor este prioritate națională”.

 

 

×
Subiecte în articol: premier atac dur mihai tudose
Parteneri
Prognoza meteo ANM pentru luna mai. Vremea se schimbă după Paște
x close