Antena 3 CNN Actualitate Un fost deputat și un primar din Timiș au obținut despăgubiri de peste 3.000 de euro pentru vacanțe ratate din cauza pandemiei

Un fost deputat și un primar din Timiș au obținut despăgubiri de peste 3.000 de euro pentru vacanțe ratate din cauza pandemiei

Un fost deputat și un primar din Timiș au obținut despăgubiri de peste 3.000 de euro din partea unei agenții de turism. Compania refuzase să le returneze banii pentru o vacanță în Egipt, ratată din cauza epidemiei.

Un fost deputat și un primar din Timiș au obținut despăgubiri de peste 3.000 de euro pentru vacanțe ratate din cauza pandemiei
Sursa foto: Pixabay
de Redacția Antena 3 CNN    |    04 Sep 2021   •   16:28

Adrian Pau și-a achiziționat vacanța la începutul anului 2020. Ulterior, acesta a aflat că a fost contact al unui coleg depistat cu COVID-19.

Reporterul Antena 3 Andreea Borboros a obținut detaliile acestui caz:

„Magistrații Judecătoriei Timișoara au admis cererea lui Adrian Pau și a firmei prin care primarul din comuna Variaș și-a cumpărat vacanța în Egipt, obligând agenția de turism să le restituie păgubiților 1.800 de euro și 1.400 de lei, precum și cheltuieli de judecată de 2.300 de lei fiecăruia.

Cei doi și-au achiziționat o vacanță la începutul anului 2020, urmau să plece în data de 14 martie. Cu o zi înainte de plecare, Adrian Pau a intrat în izolare, fiind contact al unui coleg deputat, depistat cu COVID-19. Pentru că nu a mai putut pleca în Egipt, deputatul a cerut restituirea banilor.

Agenția de turism a refuzat, iar Pau a deschis proces. Agenția de turism a arătat că deputatul nu a făcut dovada contactului direct cu pretinsa persoană infectată. Mai mult, Pau a făcut presiuni pentru obținerea de documente pro-cause, care, spun reprezentanții agenției că nu ar fi reale.

Sentința nu este definitivă și a fost atacată cu apel la Tribunalul Timiș.”
 

×
Subiecte în articol: primar despagubiri vacanţă
Parteneri
Furtuna Renata a adus în România ploi torenţiale
x close