Antena 3 CNN Actualitate Deputat PSD, accidentat grav în drum spre şedinţa de plen a Camerei Deputaţilor

Deputat PSD, accidentat grav în drum spre şedinţa de plen a Camerei Deputaţilor

Deputat PSD, accidentat grav în drum spre şedinţa de plen a Camerei Deputaţilor
Sursa foto: Foto: sfinx777.wordpress.com
22 Noi 2010   •   22:53

Grăbit să ajungă la şedinţa de plen a Camerei Deputaţilor, un deputat poate rămâne paralizat pe viaţă. Este vorba despre deputatul Ioan Chisăliţă care pe drumul dintre Reşiţa şi Bucureşti a produs un accident de circulaţie.

Deputatul PSD este investigat şi în momentul de faţă Medicii de aici suspectează o fractură de coloană cervicală. ei vor da verdictul abia după ce i se va face un RMN. Pentru că nu-şi simţea deloc corpul de la brâu în jos, medicii din Drobeta Turnu Severin au decis să-l trimită în capitală. Între timp, poliţiştii din Mehedinţi au început deja ancheta, politicianul fiind cercetat şi pentru vătămare corporală din culpă.

Deputatul social democrat Ioan Narcis Chisăliţă s-a grăbit să plece dis de dimineaţă din Reşiţa, ca să fie la 10 dimineaţa în Bucureşti. Pe drumul european 70, într-o curbă, parlamentarul a derapat, Loganul său de serviciu a făcut o piruetă şi s-a izbit de o dubă, în care erau şoferul şi un pasager. Pe cel din urmă deputatul l-a băgat în spital.

Secretomanie şi la postul de poliţie din Tâmna, acolo unde a fost tractată maşina deputatului PSD. Era cel mai apropiat loc de accident. Se vede limpede. Loganul e avariat rău. Între timp starea parlamentarului se agravase.

Deputatul PSD va rămâne multe zile spitalizat din cauza unor leziuni grave la coloană.

Un deputat ar putea rămâne paralizat în urma unui accident





×
Subiecte în articol: deputat PSD accident Camera Deputatilor
Parteneri
Afacerea cu care doi români din Bihor au dat lovitura
x close