Antena 3 CNN Actualitate Deputat PSD, implicat într-un grav accident de circulaţie. Anchetatorii au găsit în maşină şi o sticlă cu alcool

Deputat PSD, implicat într-un grav accident de circulaţie. Anchetatorii au găsit în maşină şi o sticlă cu alcool

Deputat PSD, implicat într-un grav accident de circulaţie. Anchetatorii au găsit în maşină şi o sticlă cu alcool
09 Apr 2015   •   08:57

Preşedintele PSD Caraş Severin, Ion Mocioalcă, a fost implicat într-un grav accident de circulaţie.

Deputatul PSD se îndrepta spre Caransebeş din Bucureşti, când într-un moment de neatenţie, a pierdut controlul volanului şi s-a izbit puternic cu maşina de un stâlp.

Ion Mocioalcă a fost transportat la Spitalul din Reşiţa, iar ulterior, la Timişoara, pentru investigaţii medicale, dar este în afara oricărui pericol.

Accidentul a avut loc într-un cartier de la marginea Reşiţei. Deputatul PSD Ion Mocioalcă se întorcea de la Bucureşti. La un moment dat a pierdut controlul volanului, iar maşina a intrat direct într-un stâlp de lângă linia de tramvai.

În urma impactului maşina a fost distrusă aproape în totalitate. Ion Mociolcă a fost transportat de la Spitalul Judeţean din Reşiţa la Timişoara pentru investigaţii suplimentare, însă este în stare stabilă.

Anchetatorii au găsit în maşina deputatului şi o sticlă cu alcool. Aceştia urmează să stabilească dacă acesta era băut când a avut loc accidentul.

×
Subiecte în articol: deputat PSD Caras Severin accident
Parteneri
Infractorii români care au speriat America
x close