Antena 3 CNN Actualitate Deputata PSD Elvira Șarapatin a lovit un bărbat pe trecerea de pietoni și a fugit de la locul accidentului

Deputata PSD Elvira Șarapatin a lovit un bărbat pe trecerea de pietoni și a fugit de la locul accidentului

Deputata PSD de Gorj Elvira Şarapatin a accident vineri un bărbat care se afla pe o trecere de pietoni din Târgu Jiu şi a fugit de la locul accidentului.

Deputata PSD Elvira Șarapatin a lovit un bărbat pe trecerea de pietoni și a fugit de la locul accidentului
Sursa foto: Facebook/Elvira Sarapatin
de M.Z.    |    12 Iun 2020   •   15:33

Victima are 50 de ani şi se afla pe bulevardul Constantin Brâncuşi când a fost lovit în timp ce traversa prin loc permis. Politicianul care l-a accident s-a ales cu dosar penal, potrivit adevarul.ro.

Bărbatul a fost transporat la spital pentru îngrijiri medicale, iar la scurt timp după accident, femeia care conduce maşina s-a întors la locul cu pricina.

"La data de 12 iunie, poliţişti din cadrul Poliţiei Municipiului Târgu Jiu au fost sesizaţi prin apelul 112 de către un bărbat, de 50 de ani, din oraşul Novaci, cu privire la faptul că a fost victima unui eveniment rutier produs pe raza municipiului Târgu Jiu, iar autoturismul implicat în eveniment nu a oprit la faţa locului. 

Din cercetările efectuate de poliţiştii din cadrul Biroului Rutier al Poliţiei Municipiului Târgu Jiu, a reieşit faptul că bărbatul, în timp ce traversa partea carosabilă a străzii Traian, din municipiul Târgu Jiu, prin loc permis, marcat şi semnalizat corespunzător, ar fi fost acroşat de un autoturism, care nu i-ar fi acordat prioritate la trecere, fără a opri la locul faptei.

Politicianul a fugit de la accident, apoi s-a întors

La scurt timp, conducătoarea autoturismului, o femeie de 68 de ani, din municipiul Târgu Jiu, a revenit la locul producerii evenimentului rutier. 

Pietonul şi conducătoarea auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. În urma evenimentului rutier a rezultat rănirea uşoară a pietonului, acesta fiind transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale de specialitate. 

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă şi părăsirea locului producerii accidentului fără încuviinţarea organelor de poliţie", a spus Victor Ţuhaşu, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Gorj.

Cine e deputata PSD de Gorj, Elvira Şarapatin

Elvira Şarapatin a devenit cunoscută după o serie de replici neobşnuite: "Da' nu vă e ruşine? Ia mai duceţi-vă dracului!”, le-a spus colegilor parlamentari din opoziţie. 

Ea mai declarat că aleşii merită pensii speciale. 
 

×
Subiecte în articol: accident Elvira Şarapatin
Parteneri
Israelul a lansat atacuri puternice în Iran, Irak și Siria
x close