Antena 3 Actualitate Deputații se plâng de lipsa lifturilor și a scaunelor

Deputații se plâng de lipsa lifturilor și a scaunelor

31 Mar 2017   •   11:29
Deputații se plâng de lipsa lifturilor și a scaunelor

Parlamentarii ţin cu dinţii la confortul propriu. Deputaţii s-au plâns în Biroul Permanent al Camerei că nu există lifturi cu care să poată urca la etajele superioare ale Casei Poporului şi cer să se facă investiţii pentru a se rezolva această problemă. Nu e singurul lucru de care se plâng deputaţii.

În ultima ședință, deputații au discutat despre problema lifturilor, au încercat să impună un anumit orar pentru lifturi să meargă doar de jos în sus, ca să nu mai fie probleme. În ultima ședință de birou, s-a discutat și faptul că ar trebui să se investească în achiziționare lifturilor.

Pe lângă cele 22 liufturi există și lifturi nemodernizate, folosite doar pentru marfă. Un lift ar costa peste 50.000 de euro, dar parlșamentarii continuă să facă aceste calcule.

În plus, parlamentarii mai au o problemă. Cătălin Predoiu s-a plâns că nu are suficiente scaune, atunci când se întâlnesc în Comisia pentru drepturile omului și a cerut o sală mai mare.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close