Antena 3 CNN Actualitate Deputatul Cătălin Rădulescu a rămas fără mașina de lux de 150.000 de euro. „Să furi o mașină de lângă SRI mi se pare o chestie neimaginabilă”

Deputatul Cătălin Rădulescu a rămas fără mașina de lux de 150.000 de euro. „Să furi o mașină de lângă SRI mi se pare o chestie neimaginabilă”

Deputatul Cătălin Rădulescu a rămas fără mașina de lux de 150.000 de euro. „Să furi o mașină de lângă SRI mi se pare o chestie neimaginabilă”
Sursa foto: Foto: Agerpres
16 Noi 2017   •   10:01

Deputatul Cătălin Rădulescu a rămas fără mașina de lux de 150.000 de euro. Rădulescu susține că mașina i-a fost furată miercuri dimineață, chiar de lângă Parlament și sediul SRI. 

„Dimineața (miercuri dimineață – n.r.), la ora 10.00, am vrut să vin la Comisia de Anchetă și cand am ieșit din bloc nu am mai găsit mașina. Clar am fost urmărit de cineva. În al doilea rând, să furi o mașină de lângă Parlament și SRI mi se pare o chestie neimaginabilă”, a declarat Rădulescu, potrivit libertatea.ro.

Mașina care i-a fost furată lui Cătălin Rădulescu este una sofisticată, în valoare de 150.000 de euro.

„Mașina este destul de sofisticată, are un sistem de autoblocare. Puteai să intri, dar nu mai puteai să ieși. Eu am anunțat, bineînteles, ministrul de Interne, Carmen Dan, care era în ședința de Guvern, i-am trimis mesaj președintelui Dragnea ca să-i spun că mi s-a furat mașina de aici”, a mai spus Rădulescu.

×
Subiecte în articol: Catalin Radulescu masina
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close