Antena 3 CNN Actualitate Deputatul Cătălin Rădulescu, în vizorul DNA. "Sunt răzbunările unor colegi probabil"

Deputatul Cătălin Rădulescu, în vizorul DNA. "Sunt răzbunările unor colegi probabil"

17 Feb 2014   •   10:10
Procurorii DNA fac percheziţii la o firmă de construcţii la care deputatul PSD Cătălin Rădulescu este acţionar majoritar. Potrivit unor surse judiciare ale Mediafax, anchetatorii caută documente privind licitaţii publice.

Procurorii DNA verifică mai multe documente la sediul unei firme controlate de Cătălin Rădulescu şi pe care acesta a şi administrat-o înainte de a deveni parlamentar. Astfel, sunt vizate documente care au legătură cu licitaţii publice pentru asfaltări.

Într-o intervenţie telefonică la Antena 3, deputatul Cătălin Rădulescu a declarat că întreaga acţiune ar fi fost declanşată de rivalii săi.
„Totul vine din partea unor colegi ai mei care vroiau să fie competitori”, a spus deputatul.

"Ştiu exact ce s-a pus la cale şi de către cine, chiar de vineri. Ei s-au dus acolo cu presa, a fost totul aranjat, ştiam de vineri că vor fi o mulţime de acţiuni împotriva mea. Nu vreau să comentez pentru că nu ar fi bine, până la urmă verifică o companie. Eu sunt unul dintre patroni, dar este un alt administrator, eu nu am administrat compania şi habar nu am ce se întâmplă în această companie", a spus deputatul PSD la Antena 3

„Este un control la o companie. Nu văd nimic grav în asta.(...) E dreptul instituţiilor de stat, când primesc sesizări, să cerceteze. Nu ne putem opune unor cercetări”, a mai spus Cătălin Rădulescu.

Întrebat dacă îi este teamă, el a spus că nu are de ce să îi fie teamă: "De ce să îmi fie teamă? Nu mi-e teamă, să le fie teamă altora de ce pot eu să spun. Sunt medic de profesie şi toată viaţa mea am fost în slujba oamenilor. Nu îmi fac niciun fel de problemă"
 
Cătălin-Marian Rădulescu a fost ales, în 2012, deputat în colegiul uninominal nr. 9 din Argeş. El a mai fost deputat şi în perioada 1990-1992.
   
În 2005, el s-a înscris în PSD Argeş, iar în 2011 a fost ales vicepreşedinte PSD - diaspora şi Coordonator PSD - Republica Moldova.


×
Subiecte în articol: Catalin Radulescu DNA
Parteneri
Ce faci când expiră cardul de sănătate? Valabilitatea lui a fost prelungită în pandemie
x close