Antena 3 CNN Actualitate Deputatul PDL Ioan Botiş, busculat de mulţime la Bistriţa Năsăud

Deputatul PDL Ioan Botiş, busculat de mulţime la Bistriţa Năsăud

Deputatul PDL Ioan Botiş, busculat de mulţime la Bistriţa Năsăud
de N.B.    |    18 Ian 2012   •   22:05

Deputatul PDL Ioan Botiş a fost scos de jandarmi din mulţimea care se adunase în faţa sediul partidului Democrat-Liberal din Bistriţa, relatează Mediafax.

Flancat de forţele de ordine, deputatul le-a cerut oamenilor să intre în sediu să stea de vorbă, dar mulţimea i-a cerut demisia fără să dea curs invitaţiei. S-a creat, în acel moment, o busculadă în jurul fostului ministru, în care oamenii îl bruscau pe politician, fiind nevoie de intervenţia jandarmilor.

Reprezentanţii protestatarilor, cinci la număr, invitaţi la discuţii de Ioan Botiş în sediul PDL, i-au transmis acestuia că politicienii nu s-au ţinut de promisiuni, că nu sunt locuri de muncă şi că sărăcia s-a întins peste tot în ţară. Ei i-au cerut lui Botiş demisia de onoare.

"Este criză. Nu sunt investiţii, de aceea nu sunt locuri de muncă. Consider că am realizat 50 la sută din ce mi-am propus. În toată Europa sunt condiţii grele. În România, o minimă creştere economică începe să se vadă. Mediul privat produce. N-am mărit taxe. Criza ne-a pus în situaţia de a lua anumite măsuri. Legile acestea sunt necesare pentru ţară. Demisia mi-o dau când am greşit flagrant. Atunci când a fost cazul, mi-am dat-o", a spus el, referindu-se la demisia sa din funcţia de ministru.

 





×
Parteneri
România, sub asaltul valului de praf saharian
x close