Antena 3 CNN Actualitate Deputatul PMP care a asistat la agresarea femeii din Nana se spală pe mâini de incident: "Chiar nu am ştiut ce s-a întâmplat"

Deputatul PMP care a asistat la agresarea femeii din Nana se spală pe mâini de incident: "Chiar nu am ştiut ce s-a întâmplat"

Deputatul PMP care a asistat la agresarea femeii din Nana se spală pe mâini de incident: "Chiar nu am ştiut ce s-a întâmplat"
Sursa foto: Foto captura Antena 3
09 Mai 2014   •   08:59

Deputatul PMP, Marin Anton, încearcă să se spele pe mâini de incidentul de la Nana. Omul Elenei Udrea joacă rolul nevinovatului şi spune că nu a ştiut că a fost un act de agresiune în spatele său şi de aceea nu a intervenit.

Imaginile însă demonstrează contrariul.

Nu a văzut. Astfel explică lipsa de reacţie deputatul PMP de Călăraşi. Chiar dacă o femeie era căzută pe jos după o îmbranceală, Marin Anton nu a intervenit pentru că, spune el, nu văzuse incidentul.  

Deputatul Anton are o explicaţie şi pentru gestul pe care l-a făcut agresorilor. Din imaginile suprinse de cameramanul Antena 3 se vede cum omul lui Udrea îi atenţionează pe aceştia să nu mai facă scandal, mai ales ca era presa acolo.


×
Subiecte în articol: Marin Anton Elena Udrea
Parteneri
Craterul de pe strada din Slănic Prahova are o adâncime de 18 metri
x close