Antena 3 CNN Actualitate Descinderi în mai multe localităţi pentru anihilarea unei reţele de falsificatori de carduri

Descinderi în mai multe localităţi pentru anihilarea unei reţele de falsificatori de carduri

Descinderi în mai multe localităţi pentru anihilarea unei reţele de falsificatori de carduri
Sursa foto: descinderi
27 Mai 2010   •   23:22

Acţiuni în forţă ale oamenilor legii pentru dezmembrarea unei reţele de falsificatori de carduri. Zeci de percheziţii au avut loc la mai multe adrese din Bucureşti, Dolj şi Olt. Şi poliţiştii de frontieră maramureşeni au avut o misiune dificilă. Au tras focuri de avertisment pentru a opri doi ucrainieni care făceau contrabandă cu ţigări.

O reţea de falsificatori de carduri a fost anihilată, în urma a 38 de percheziţii au avut loc în această dimineaţă în Bucureşti, Dolj şi Olt. 20 de persoane au fost duse la audieri de procurorii DIICOT Craiova.

Percheziţiile au fost efectuate la locuinţele unor presupuşi membri ai unui grup specializat în infracţiuni informatice, care acţiona în ţări precum Italia, Germania şi Suedia. Unul dintre presupuşii membri ai grupării este fratele unui judecător asistent de la Tribunalul Dolj, afirmă surse judiciare.

Şi la Braşov, procurorii DIICOT au a vut de lucru cu câteva persoane cercetate tot pentru infracţiuni informatice. Membrii grupării aveau echipamente pentru falsificarea cardurilor. Echipamentele confecţionate artizanal urmau să fie transportate în Italia iar sumele de bani retrase de pe cardurile clonate intrau în conturile membrilor grupării.

În Maramureş, poliţiştii de frontieră au fost nevoiţi să tragă focuri de armă pentru a prinde doi cetăţeni ucrainieni care făceau contrabandă cu ţigări la frontiera cu Ucraina. Cei doi s-au ales cu dosar penal pentru infracţiunile de contrabandă şi trecere ilegala a frontierei de stat a României.

Antena 3

×
Subiecte în articol: descinderi carduri retea
Parteneri
Mircea Badea a dezvăluit cine este modelul său în viaţă
x close