Antena 3 CNN Actualitate Descinderi la Caraş-Severin. Mascaţii au reţinut patru persoane implicate în contrabanda cu ţigări

Descinderi la Caraş-Severin. Mascaţii au reţinut patru persoane implicate în contrabanda cu ţigări

Descinderi la Caraş-Severin. Mascaţii au reţinut patru persoane implicate în contrabanda cu ţigări
Sursa foto: Foto: Intact Images
16 Mai 2011   •   16:59

Descinderi într-o localitate din Caraş-Severin. Zeci de mascaţi au întors cu susul în jos locuinţele mai multor familii de romi, implicate în contrabanda cu ţigări.

Oamenii legii au confiscat mai multe documente care făceau dovada afacerilor la negru. Patru persoane au fost reţinute pentru cercetări.

Poliţiştii monitorizau de mai multă vreme o reţea de contrabandişti, iar duminică seara au descins la domiciliile mai multor membri aflate în judeţul Caraş-Severin.

"Activităţile s-au făcut pentru finalizarea unui dosar penal în care sunt cercetate opt persoane, două în arest, sub acuzaţiile de contrabandă în formă calificată, furt calificat şi evaziune fiscală", a declarat George Radu Bucurică, procuror la Parchetul de pe lângă Judecătoria Oraviţa.

În urma percheziţiilor, a fost ridicată suma de 2.000 de euro, dar şi diverse documente. Contrabandiştii aveau în locuinţe acte în care apăreau numele persoanelor cărora le-au vândut ţigări de contrabandă şi sumele datorate.

"Patru persoane au fost conduse la sediul IJP Caraş Severin pentru continuarea cercetărilor", a precizat subinspector Iasmina Maghiar, purtător de cuvânt la Inspectoratul Judeţean al Poliţiei de Frontieră Caraş-Severin.

Săptămâna trecută, unul dintre membrii reţelei a fost oprit de mascaţii de la frontieră având ascunse ţigări de contrabandă chiar la motorul autoturismului cu care se deplasa. Tot atunci, un alt membru al reţelei a fost arestat după ce a fost prins vânzând ţigări netimbrate.

 


×
Parteneri
Firea și Burduja sunt noii candidați la Primăria Capitalei
x close