Antena 3 CNN Actualitate Descinderi la casa lui Gigi Becali. Omul de afaceri, acuzat de sechestrarea unor persoane (IMAGINI EXCLUSIVE)

Descinderi la casa lui Gigi Becali. Omul de afaceri, acuzat de sechestrarea unor persoane (IMAGINI EXCLUSIVE)

Descinderi la casa lui Gigi Becali. Omul de afaceri, acuzat de sechestrarea unor persoane (IMAGINI EXCLUSIVE)
Sursa foto: Gigi Becali
02 Apr 2009   •   08:13

Poliţiştii bucureşteni au efectuat, joi dimineaţă, începând cu ora 7:00, descinderi în forţă la mai multe locuinţe aparţinând lui Gigi Becali. Se pare că omul de afaceri va fi dus la sediul Poliţiei în vederea audierilor. Acţiunea poliţiştilor are legătură cu un incident petrecut în luna ianuarie.

Printre locaţiile în care se efectuează percheziţii se numără şi sediul Partidului Noua Generaţie, filiala Ilfov.

Informaţiile apar într-un comunicat ofcial emis de către Poliţia Română. Potrivit acestuia, joi dimineaţă au fost efectuate opt percheziţii în Bucureşti şi Ilfov ca urmare a unei reclamaţii făcute la finalul lunii ianuarie 2009.

"La data de 26-27 ianuarie, anul curent, în jurul orei 00:35, Poliţia Capitalei dispeceratul Poliţie Capitalei a fost sesizat prin sistemul naţional apel de urgenţă 112 cu privire la faptul că la intersecţia străzilor Doctor Felix - Nicolae Titulescu, mai mulţi indivizi au blocat un autoturism aflat în trafic, i-au agresat pe cei trei ocupanţi şi, folosind forţa, i-au introdus în portbagajul unui autoturism de teren. Totodată, s-a sesizat că agresorii au folosit arme de foc.

În urma cercetărilor efectuate s-a stabilit că ocupanţii autoturismului au fost conduşi într-un imobil din Pipera unde au fost reţinuţi împotriva voinţei lor timp de aproape 3 ore pe motiv că au sustras autoturismul lui Gigi Becali. În cauză a fost dispusă urmărirea penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lipsire de libertate în mod ilegal precum şi uz de armă fără drept faţă de 7 persoane.

În baza autorizaţiilor emise de către instanţa de judecată, la data de 2 aprilie au fost efectuate 8 percheziţii în Bucureşti şi judeţul Ilfov fiind conduse la sediul poliţiei pentru audieri 7 persoane ca urmare a mandatelor de aducere întocmite de procurorii parchetului Tribunalului Bucureşti", se arată în comunicatul Poliţiei.

Printre aceste persoane se pare că s-ar fi aflat şi omul de afaceri Gigi Becali.

Anchetat în dosarul Valiza, Gigi Becali este cel care a depus reclamaţie împotriva omului de afaceri Puiu Popoviciu.

UPDATE

Potrivit unor surse judiciare, şase persoane au fost duse la audieri, în urma percheziţiilor, cu excepţia omului de afaceri Gigi Becali.

Se pare că Gigi Becali ar fi declarat, joi, că i-a pus pe cei care i-au furat maşina să-i dea declaraţii în acest sens şi că hoţii i-ar fi cerut 30.000 de euro pentru a-i restitui autoturismul, anunţă Mediafax, care citează Realitatea TV. Ulterior, hoţii ar mai fi cerut încă 50.000 euro pentru a nu-l reclama.

Totodată, Becali l-ar fi acuzat pe şeful Poliţiei Capitalei că face pact cu infractorii.

Potrivit sursei citate, finanţatorul Stelei susţine că le-a dat bani de taxi celor trei care i-au furat maşina şi că are înregistrări cu aceştia în timp ce îşi recunosc fapta.



Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Gigi Becali descindere
Parteneri
Stare de alertă în Cluj-Napoca, după ce o stradă principală s-a surpat
x close