Antena 3 CNN Actualitate Descinderi la mai multe adrese din Bucureşti şi 3 judeţe: 27 de persoane sunt suspectate de furturi de maşini de lux

Descinderi la mai multe adrese din Bucureşti şi 3 judeţe: 27 de persoane sunt suspectate de furturi de maşini de lux

Descinderi la mai multe adrese din Bucureşti şi 3 judeţe: 27 de persoane sunt suspectate de furturi de maşini de lux
Sursa foto: Foto: INTACT Images
de S.T.    |    14 Mai 2012   •   09:46

Poliţiştii bucureşteni au descins luni dimineaţă la peste 20 de adrese din Bucureşti şi judeţele Ilfov, Călăraţi şi Giurgiu, fiind vizate 27 de persoane suspectate de furturi de maşini de lux.

Toţi membrii grupării care se ocupă  cu furtul de autoturisme de lux urmează să fie audiaţi. Hoţii furau maşini de lux din ţară şi le vindeau.

Gruparea era monitorizată de peste 6 luni.

Procurorii Parchetului Tribunalului Bucureşti au dispus, în date de 9 mai, începerea urmăririi penale faţă de 21 de persoane, pentru infracţiuni de luare de mită, înşelăciune, fals, tăinuire, dare de mită sau abuz de serviciu.

"În data de 14.05.2012, a fost declanşată o acţiune de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti şi Direcţia Generală de Poliţie a Municipiului Bucureşti - Serviciul Furturi de Autovehicule, cu sprijinul Serviciului Omoruri, Serviciului Investigaţii Criminale şi Serviciului Investigarea Fraudelor", se arată într-un comunicat de presă al Parchetului Capitalei, informează Mediafax.

×
Subiecte în articol: perchezitii descinderi autoturisme
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close