Antena 3 CNN Actualitate Descoperire macabră pe un câmp din Ilfov! Un bărbat a fost găsit spânzurat de plafonul maşinii

Descoperire macabră pe un câmp din Ilfov! Un bărbat a fost găsit spânzurat de plafonul maşinii

Un bărbat de 52 de ani a fost găsit spânzurat, astăzi, în apropierea localității Căciulați din judeţul Ilfov. Trupul neînsulfeţit al acestuoa a fost descoperit de către o persoană care a anunţat Poliţia.

Descoperire macabră pe un câmp din Ilfov! Un bărbat a fost găsit spânzurat de plafonul maşinii
Sursa foto: Antena 3
de Georgiana Adam    |    24 Iun 2022   •   15:54

În cursul dimineții de astăzi, 24 iunie a.c., polițiștii Serviciului de Investigații Criminale din Ilfov au fost sesizați de către o persoană cu privire la faptul că, pe un câmp, din apropierea localității Căciulați, a găsit un bărbat, de 52 de ani, spânzurat de bara transversală a plafonului autoturismului.

La fața locului s-au deplasat polițiștii Serviciului de Investigații Criminale din Ilfov pentru efectuarea de cercetări, precum și medicul legist din cadrul Serviciului de Medicina Legală Ilfov pentru efectuarea activităților din competență.

În cauză a fost deschis un dosar de urmărire penală în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, urmărirea penală fiind sub coordonarea procurorului de caz, din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Buftea, potrivit IPJ Ilfov.

×
Parteneri
Orașul din Europa care cere ca ziua să aibă 26 de ore în loc de 24
x close