Antena 3 CNN Actualitate Descoperire macabră: Capul unui bărbat, găsit de câinele unui cioban din Timiş

Descoperire macabră: Capul unui bărbat, găsit de câinele unui cioban din Timiş

Descoperire macabră: Capul unui bărbat, găsit de câinele unui cioban din Timiş
Sursa foto: Foto:e-pets.ro
29 Iul 2011   •   12:15

Descoperire macabră în Timiş. Câinele unui cioban a adus la stână capul unui bărbat. Stăpânul câinelui a anunţat poliţia, iar criminaliştii au stabilit că decesul bărbatului a survenit în urmă cu cel mult o lună.

Poliţiştii cred că ar putea fi vorba despre un cioban care a dispărut la sfârşitul lunii iunie. Anchetatorii nu exclud posibilitatea ca omul să fi murit din cauze naturale, iar trupul său să fi fost descoperit de animale.

Potrivit site-ului pressalert.ro, alarma
a fost dată  în urmă cu mai bine de o săptămână când, la o stână din localitatea Ghilad, unul dintre ciobani a făcut o descoperire şocantă.

Unul dintre câini a adus în gură capul unui bărbat. Faţa era desfigurată de muşcături şi numai creierul rămăsese intact în cutia craniană


Ciobanul a anunţat imediat poliţia, iar criminaliştii au ridicat craniul. Anchetatorii au stabilit că moartea victimei a survenit cu cel mult o lună înainte de descoperirea capului.

Până în prezent, nu au fost găsite alte bucăţi de cadavru în zonă. Poliţiştii încearcă în continuare să stabilească identitatea victimei.

 




 

×
Subiecte în articol: craniu stana
Parteneri
E oficial! Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte
x close