Antena 3 Actualitate Descoperire macabră în plin scandal european. Peste 60 de cranii de cal, găsite pe un câmp din Satu-Mare

Descoperire macabră în plin scandal european. Peste 60 de cranii de cal, găsite pe un câmp din Satu-Mare

de O.P.    |    14 Feb 2013   •   05:48
Descoperire macabră în plin scandal european. Peste 60 de cranii de cal, găsite pe un câmp din Satu-Mare

 În plin scandal european, peste 60 de cranii de cal au fost găsite pe un teren agricol din judeţul Satu-Mare. Descoperirea macabră a fost făcută de jurnaliştii sătmăreni care au sesizat imediat autorităţile. Deocamdată, nimeni nu poate explica de unde provin resturile animale şi cum au ajuns acolo.

Craniile a peste 60 de cabaline erau împrăştiate pe o distanţă de aproximativ 50 de metri de-a lungul unui canal din localitatea Drăguşeni. La vederea osemintelor, jurnaliştii sătmăreni au alertat autorităţile .

Rămăşiţele arată că animalele au fost sacrificate în abator.

Insă, chiar dacă în judeţ există o unitate autorizată pentru sacrificarea cabalinelor, este exclus ca rămăşitele să provină de acolo.

Inspectorii veterinari sustin că rămăştele erau in diferite stadii de descompunere. Unele de două zile, altele de două săptămâni.
Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close