Descoperire macabră în Sibiu. Un craniu uman a fost găsit într-o mlaştină

de L.D.    |    07 Mar 2012   •   21:58
Descoperire macabră în Sibiu. Un craniu uman a fost găsit într-o mlaştină foto: mediafaxfoto.ro

Poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie al judeţului Sibiu au început o anchetă după ce un localnic din satul sibian Şoala a găsit, miercuri seară, un craniu într-o mlaştină de lângă sat.

Criminaliştii au găsit şi bucăţi de material textil, astfel că bănuiesc că este vorba de o femeie de aproximativ 60 de ani, dată dispărută anul trecut, deoarece hainele coincid.

"A fost descoperit un craniu într-o mlaştină în apropierea satului Şoala. De asemenea, au fost găsite şi materiale textile. Bucăţile de material coincid cu îmbrăcămintea unei femei dispărute de la domiciliu în urmă cu câteva luni, astfel că, în prezent, desfăşurăm cercetări pentru a clarifica dacă este vorba de acea femeie sau de o altă persoană, precum şi pentru stabilirea împrejurărilor în care acea persoană a decedat", a declarat Anca Bloancă, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

 O echipă a Serviciului de Medicină Legală a preluat craniul şi urmează să facă cercetări prin care se va stabili dacă persoana decedată este femeie sau bărbat. De asemenea se va încerca să se stabilească şi cauza morţii.

Criminaliştii cercetează în continuare zona pentru că există posibilitatea să găsească şi alte părţi din cadavru.

x close