Antena 3 CNN Actualitate Descoperire macabră pe Canalul Sfântul Gheorghe

Descoperire macabră pe Canalul Sfântul Gheorghe

Descoperire macabră pe Canalul Sfântul Gheorghe
14 Mai 2016   •   17:12

Purtătorul de cuvânt al IPJ Giurgiu, Cristian Şuţă, a declarat sâmbătă, pentru AGERPRES, că poliţiştii au deschis un dosar de cercetare penală după ce trupul unui bărbat decedat din judeţul Dâmboviţa a fost găsit plutind pe Canalul Sfântul Gheorghe, la marginea municipiului Giurgiu, scrie Agerpres.

'În această zi, un bărbat a observat plutind în zona silozului, pe canalul Sfântul Gheorghe, cu faţa în jos, trupul unui bărbat şi a alertat autorităţile. La faţa locului s-au deplasat echipaje de poliţişti şi scafandrii care au reuşit scoaterea trupului bărbatului decedat din apă', a declarat Cristian Şuţă. 

El a spus că asupra celui decedat nu au fost găsite documente de identitate, dar acesta a fost recunoscut de poliţiştii de la transporturi care şi-au amintit că în urmă cu câteva zile îl văzuseră în zonă şi îl legitimaseră.

'A fost stabilit faptul că este vorba de un bărbat cu vârsta de aproximativ 45 de ani din judeţul Dâmboviţa care locuia fără forme legale în municipiul Giurgiu', a completat Cristian Şuţă. 

'Noi am fost anunţaţi prin 112 că trupul unui bărbat decedat pluteşte pe apă şi la faţa locului au intervenit un autocamion care a tractat o barcă pneumatică şi un echipaj de scafandri care au reuşit aducerea trupului bărbatului decedat la mal', a declarat şi purtătorul de cuvânt al ISU Giurgiu, Cristian Virag. 

Pe trupul bărbatului decedat nu au fost descoperite urme vizibile de violenţă, dar poliţiştii efectuează cercetări, 'în cauză fiind deschis un dosar penal în care continuă cercetările sub coordonarea Parchetului în vederea stabilirii cauzelor şi împrejurărilor care au dus la decesul acestuia'.

×
Subiecte în articol: Dunare Giurgiu
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close