Antena 3 CNN Actualitate Descoperire macabră: Un ieşean a fost găsit în maşina sa, cu gâtul tăiat (VIDEO)

Descoperire macabră: Un ieşean a fost găsit în maşina sa, cu gâtul tăiat (VIDEO)

Descoperire macabră: Un ieşean a fost găsit în maşina sa, cu gâtul tăiat (VIDEO)
22 Apr 2010   •   19:11


Câţiva trecători din Iaşi au avut parte, joi, de o descoperire macabră. Aceştia au găsit într-un autoturism cadavrul unui bărbat, având gâtul tăiat. Deocamdată nu se ştie dacă este vorba despre crimă sau sinucidere.

Potrivit Mediafax, trupul neînsufleţit al bărbatului, în vârstă de 40 de ani, a fost găsit în maşina sa, care se afla parcată în apropierea blocului unde locuia victima.

Medicii de la Ambulanţă ajunşi la faţa locului nu au putut decât să constate decesul bărbatului.

Poliţiştii din Iaşi au deschis o anchetă în acest caz, în urma căreia se va stabili dacă bărbatul a fost omorât sau a ales să-şi pună singur capăt zilelor.

"Cel mai probabil e vorba despre o sinucidere. După necropsie vom stabili cu certitudine ce s-a întâmplat. Bărbatul avea o plagă tăiată la gât şi are mai multe leziuni. Scaunul este rabatat pe spate. Nu excludem însă nici varianta unei crime", a declarat Ioan Moscalu, adjunctul şefului Poliţiei judeţului Iaşi, citat de sursa precizată.

Bărbatul era căsătorit şi avea o fetiţă de 15 ani. Vecinii victimei susţin că acesta suferea de ciroză şi că îşi pierduse recent locul de muncă.



Antena3.ro


×
Subiecte în articol: barbat mort autoturism Iași cadavru
Parteneri
Meteorologii au anunțat când scăpăm de ploi
x close