Antena 3 CNN Actualitate Descoperire șocantă într-un sos vegan pentru paste, în plină pandemie. Produsul, cumpărat dintr-un lanț celebru de supermarketuri

Descoperire șocantă într-un sos vegan pentru paste, în plină pandemie. Produsul, cumpărat dintr-un lanț celebru de supermarketuri

O femeie din Marea Britanie este revoltată după ce fiica ei a făcut o descoperire șocantă într-un borcan de sos vegan pentru paste bolognese, cumpărat dintr-un lanț german de supermarketuri, care se găsește și în România.

Descoperire șocantă într-un sos vegan pentru paste, în plină pandemie. Produsul, cumpărat dintr-un lanț celebru de supermarketuri
Sursa foto: Pexel
de Cristina Tudorache    |    16 Iul 2020   •   23:30

După ce a consumat mare parte din pastele din farfurie, fiica femeii din Marea Britanie a descoperit în mâncare ceea ce părea a fi capul unei șopârle. Familia cred că reptila ar putea proveni din borcanul cu sos, cumpărat de la un celebru lanț german de supermarketuri, care se găsește și în România.

FOTO The Sun

Femeia povestește că fata ei este încă șocată și nu mai poate mânca de când a făcut descoperirea terifiantă. ”Nu e despre faptul că este vegană. Nimeni nu vrea să găsească așa ceva în mâncare, fie că sunt consumatori de carne sau nu. Doar că a fost cu atât mai revoltător pentru ea. Cred că acest produs trebuie retras de pe piață. Faptul că am găsit un animal exotic în mâncare, în mijlocul unei pandemii, este șocant!”, a spus femeia. 

Ea a mărturisit că a luat legătura cu reprezentanții magazinului, însă aceștia nu au avut nicio reacție și i-au tot promis, timp de șase săptămâni, că vor analiza cazul.

Capul de șopârlă găsit de femeie în mâncare era de dimensiuni reduse, a mărturisit aceasta, și de aceea nu l-a observat când a turnat sosul peste paste.

Contactați de jurnaliștii de la The Sun, reprezentanții lanțului german au declarat că regretă acest incident, că a fost demarată o anchetă internă și că vor da publicității concluziile.

×
Subiecte în articol: descoperire Marea Britanie Supermarket
Parteneri
Sondaj CURS: Trei candidaţi despărţiţi de doar 4% la PMB
x close