Antena 3 CNN Actualitate Descoperire şocantă la doi paşi de Caracal: Primele imagini cu locul în care au fost găsite două cranii umane

Descoperire şocantă la doi paşi de Caracal: Primele imagini cu locul în care au fost găsite două cranii umane

Descoperire şocantă la doi paşi de Caracal: Primele imagini cu locul în care au fost găsite două cranii umane
Sursa foto: sursă foto: captură Antena 3
20 Noi 2019   •   14:24

UPDATE Antena 3 a prezentat primele imagini cu locul în care au fost găsite două cranii umane şi alte fragmene osoase care au fost descoperite pe un câmp, în judeţul Olt, la doar 20 de kilometri de casa lui Gheorghe Dincă.

Rămăşiţele umane au fost găsite de un tractorist, în timpul unor lucrări agricole. Craniile şi fragmentele de os au fost trimise la Institutul de Medicină legală, pentru expertiză, iar deocamdată procurorii nu pot spune dacă Gheorghe Dincă a avut vreo legătură cu acest caz.

----------------------------

Două cranii umane şi alte fragmene osoase au fost descoperite pe un câmp, în judeţul Olt, la doar 20 de kilometri de Caracal, pe un teren agricol de lângă satul Mărgeni, comuna Brâncoveni.

„Două cranii şi fragmente osoase de natură umană au fost găsite pe un câmp în comuna Brâncoveni, în acest caz fiind dispusă efectuarea unei expertize antropologice, a anunţat, miercuri, Parchetul de pe lângă Tribunalul Olt.

Totodată, a fost deschis un dosar penal având ca obiect infracţiunea de omor calificat, comisă asupra a două sau mai multor persoane”, se mai precizează în comunicat.

Cele două schelete au fost transportate către IML pentru a verifica cum s-a întâmplat tragedia și de cât timp au fost îngropate scheletele.

Până în acest moment nu există indicii care să lege descoperirea osemintelor și a craniilor de cazul tragediilor de la Caracal.

Citeşte Şi Noi detalii tulburătoare în cazul Caracal: peste 100 de probe din butoi au fost expertizate

×
Subiecte în articol: camp Caracal
Parteneri
Meteorologii au anunțat cât va ține frigul în România!
x close