Antena 3 CNN Actualitate Descoperire şocantă la Timişoara! Cadavrul mumificat al unui bărbat, descoperit în propriul apartament la doi ani de la deces

Descoperire şocantă la Timişoara! Cadavrul mumificat al unui bărbat, descoperit în propriul apartament la doi ani de la deces

Descoperire şocantă la Timişoara! Cadavrul mumificat al unui bărbat de 64 de ani a fost descoperit în propriul apartament, la mai bine de doi ani de când a murit.

Descoperire şocantă la Timişoara! Cadavrul mumificat al unui bărbat, descoperit în propriul apartament la doi ani de la deces
Sursa foto: foto: Antena 3
04 Feb 2020   •   17:55

Vecinii spun că au alertat de nenumărate ori Poliţia, când și-au dat seama că a trecut multă vreme de când nu l-au mai văzut, însă oamenii legii au refuzat să facă verificări. Motivul: era necesară sesizarea unei rude.

La începutul anului 2018, locatarii dintr-un bloc de pe bulevardul Take Ionescu din Timişoara au simţit că ceva nu este în regulă cu unul dintre vecini. Omul nu mai ieşise din casă de câtvea luni şi nici nu mai răspundea la uşă.

Îngrijoraţi, oamenii au cerut ajutorul poliţiştilor, pentru a intra cu forţa în apartament. Au fost însă refuzaţi, pentru că nu exista nicio legătură de rudenie între ei.

În tot acest timp, omul a acumulat şi datorii uriaşe la întreţinere şi la plata utilităţilor, aşa că până la urmă a fost deconectat de la gaz. Disperaţi, vecinii au contactat un avocat, pentru a găsi o portiţă legală ca să intre în apartament.

"Am fost contactată de preşedintele asociaţei de locatari şi am hotărât să îl dăm în judecată pe acest bărbat, pentru ca magistraţii să dea un ordin ca să se intre în casă, dar nu s-a întâmplat asta", a spus avocata Carmen Obârşanu.

Într-un final, vecinii au dat de urma unei rude, care a venit de urgenţă în Timişoara şi alertat Poliţia. Împreună cu oamenii legii, a intrat în apartament, unde bărbatul de 64 de ani zăcea mort.

Cazul este anchetat acum de poliţişti, care au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă. Însă, din cauză că trupul neînsufleţit era într-o stare avansată de degradare, nu a putut fi identificat.

Urmează ca medicii legişti să stabilească dacă este într-adevăr vorba despre proprietarul apartamentului şi ce a dus la moartea lui.

×
Parteneri
Horia Constantinescu a demisionat de la șefia ANPC
x close